Verzorgende IG

Aandacht voor jou!
Voel je thuis bij Archipel Thuis. Hier werk jij op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Op verantwoorde wijze kun je zelfstandig en op persoonlijke wijze je werk doen waarbij we je graag ondersteunen bij jouw verdere ontwikkeling die past bij jouw interesses.
Zo gaan zorg en aandacht hand in hand. Kijk voor meer info over de aandacht die wij hebben voor onze medewerkers op onze site.

Wat vragen we van jou?
Je bent gediplomeerd Verzorgende (IG).
Je vindt het een uitdaging om zelfstandig op route te gaan.
Je vindt het leuk om naast zorg leveren een aandachstveld taak te doen.
Je levert de zorg bij onze clienten thuis.
Vanzelfsprekend ga je op professionele, klantgerichte en tactvolle wijze om met onze clienten en zo nodig familie.
Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent in staat om je in te leven in de situatie van de client.

Wat bieden we jou?
Bij Archipel Thuis werken we met name voor cliënten die ouder zijn. Om zelfstandig thuis te blijven wonen bieden wij hen ondersteuning en/of zorg. Daar hoort voor ons vanzelfsprekend bij dat wij aandacht hebben voor hun vragen en zorgen. Deze aandacht kunnen wij bieden omdat we een compacte, jonge en flexibele organisatie zijn. Je hoeft niet in gebroken diensten te werken. Dit zorgt voor regelmaat en schept een grotere band met de cliënten. De wensen van de cliënt en het opgestelde zorgplan zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten in de thuissituatie volgens het opgestelde zorgplan. Samen met je collega's stem je de zorg af op de specifieke situatie van de client.

Wil je een indruk krijgen van werken bij Archipel Thuis? Lees dan meer over op de pagina over werken bij Archipel Thuis, hier vind je ook blogs en een video.

Je werkt in een fijn, compact team met een prettige werksfeer waar collega's voor elkaar klaar staan, waar geen dag hetzelfde is en waar we voor onze clienten klaar staan en zeker ruimte is voor persoonlijke aandacht voor de client. Je werkt volgens een vast rooster zonder gebroken diensten. Een marktconform salaris (tussen €2.399,49 en €3.256,53) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder onbeperkt toegang tot GoodHabitz, collectieve (ziektekosten)verzekering, mogelijkheid tot lease-auto of lease-fiets en goed pensioenverzekering.

Webclip afbeelding

Contact

Imke Vogels
Corporate recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur