Medewerker bloedafname

 

Werken bij één van de leidende diagnostische centra in Nederland. Dat wil jij toch ook? Bij Diagnostiek voor U staan een klantgerichte, persoonlijke benadering, kwaliteit en innovatie centraal. In een informele werksfeer, waarbij alle medewerkers voor elkaar klaar staan, krijg jij alle mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. 

Op dit moment zoeken wij een:

 

Medewerker bloedafname

20 uren per week

 

Zo ziet de afdeling eruit

Jouw rol binnen onze organisatie is erg waardevol. Jij bent een van de belangrijkste schakels in onze diagnostiek. Als medewerker bloedafname kom je terecht in een grote en gezellige organisatie. Je maakt deel uit van een hecht team, ondanks dat je vaak zelfstandig werkt op prikposten en/of bij cliënten thuis. Op onze hoofdlocaties, Boschdijk en Stratumsedijk, werk je wel samen met collega’s.

Als medewerker bloedafname van Diagnostiek voor U werk je voor De Bloedafname. De Bloedafname is een samenwerkingsverband tussen Diagnostiek voor U, de Trombosedienst Regio Eindhoven, het Maxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis.

 

Dit ga je doen

Je ontvangt cliënten op een prettige manier en ziet bij binnenkomst hoe je een cliënt op zijn/haar gemak kunt stellen.
Je neemt bloed af bij cliënten op bloedafnamelocaties, in tehuizen, instellingen en in thuissituaties.
Werken bij de bloedafname is meer dan alleen een prik zetten. Je registreert nauwkeurig cliëntgegevens. Zonder jou is er geen uitslag voor de cliënt. Na de bloedafname lever je het materiaal in op de juiste plek, voor vervoer naar ons laboratorium.
 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een medische vooropleiding afgerond (bijvoorbeeld doktersassistente, analist of verpleegkundige).
 • Ervaring met bloedprikken is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. 
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en hebt de beschikking over een auto. 
 • Wonend in de regio de Kempen. 
 • Er is een inwerkperiode van 2-3 weken. Tijdens deze weken ben je minimaal 4 werkdagen beschikbaar. In de periode daarna ben je minimaal 2 dagen beschikbaar. 
 • Je start vroeg in de ochtend; ochtendhumeur bestaat voor jou niet. 
 • Je gaat mensgericht te werk; je vindt het leuk om te werken met alle leeftijden en verschillende culturen. Je neemt de tijd voor je cliënt en stelt ze gerust voor een zo prettig mogelijke bloedafname.
 • Je werkt graag zelfstandig.

 Dit mag je van ons verwachten

 • Inschaling vindt plaats volgens FWG 3.0 salarisschaal 35 van de CAO-Ziekenhuizen, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Leuk om te weten, in juni komt er nog een salarisverhoging bij van 5%; 
 • Vrij in avonden, weekenden en met feestdagen.
 • Wij helpen je graag om werk en privé makkelijk te combineren. Denk hierbij aan werk combineren met (klein)kinderen, mantelzorg of met andere (privé) omstandigheden.
 • Een intensief trainingsprogramma van 4 weken en goede begeleiding door een ervaren collega. 
 • Geen dag is hetzelfde, elke cliënt is uniek.

Heb je een vraag over deze vacature?

Teamleiders Esther Looijen, Ingrid Noten en Suzan Dortmans staan je graag te woord. Je kunt ze telefonisch bereiken op 040 – 214 12 20.

Enthousiast?
Je motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag vóór 1 juni 2024. Solliciteren kan via de paarse sollicitatiebutton op onze website.  

 

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliƫntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur