Teamleider

20 - 22 uur, parttime

Geef leiding aan betrokken teams die gespecialiseerde zorg en behandeling bieden aan kinderen.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Als tijdelijk teamleider bij Kentalis regio Eindhoven, Veldhoven en Helmond kom je te werken in een expertiseorganisatie die derdelijnszorg biedt. Je geeft leiding aan medewerkers die gespecialiseerd zijn in multidisciplinaire behandeling van een bijzondere cliëntgroep: kinderen die vastlopen in hun spraak- en taalontwikkeling. Bijzonder is dat je nauw samenwerkt met de behandelcoördinatoren (gedragsdeskundigen) en samen de teams aanstuurt zodat we de best mogelijke zorg leveren. Hierbij ligt jouw accent op personeel, teamcoaching, kwaliteit en bedrijfsvoering, de behandelcoördinator is eindverantwoordelijk voor de inhoud van de behandeling en kwaliteit van zorg. 

Wat ga jij doen?
Als teamleider geef je leiding aan circa 35 professionals, waarbij je nauw samenwerkt met de behandelcoördinatoren. Dit doe je binnen de landelijke sector- en organisatiekaders van Kentalis. Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Je hebt een leidinggevende en coachende rol naar jouw teams en individuele medewerkers;
 • Je pakt je lijnverantwoordelijkheid, waaronder bhv, verzuimbegeleiding, werving en selectie, bezetting;
 • Je bewaakt de continuïteit, hebt aandacht voor de medewerkers, bent open in je communicatie en hebt oog voor de werksfeer;
 • Je faciliteert de teams en zorgt dat zaken organisatorisch geregeld zijn;
 • Je geeft mede aansturing en invulling aan het jaarplan, waaronder inspanningen om het netwerk met samenwerkingspartners in de regio te vergroten.

Met wie werk je?
Je hebt korte lijnen met behandelcoördinatoren en jouw medewerkers.  Op de locaties zijn meerdere zorgvormen die Kentalis biedt, waaronder de behandelingsgroepen, ambulante zorg, het ambulatorium en audiologisch centrum. Door de korte lijnen en prettige werksfeer bouw je in korte tijd een groot intern netwerk op. Je hebt regelmatig contact met je 2 collega-teamleiders en manager zorg. Met humor en relativeringsvermogen zetten we gezamenlijk de schouders eronder om binnen de zorgbudgetten de beste zorg te bieden in onze unit.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie met ruim 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 128 locaties door heel Nederland.

Wij bieden jou:
Een goede start van je loopbaan bij Kentalis vinden wij belangrijk. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Daarnaast is er aandacht voor je ontwikkeling en volg je interne cursussen bijvoorbeeld op het gebied van oplossingsgericht sturen m meer uit je functie te halen. Ook bieden we:

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor een periode van een jaar, i.v.m. vervangingswerkzaamheden;
 • Een bruto maandsalaris €3.281,- tot €4.806,- (FWG 55) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
 • In 2024 stijgt je salaris per 1 december met 2%;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd i.v.m. vervangingswerkzaamheden;
 • Een dienstverband van 20 - 22 per week. Je vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag;
 • In de praktijk werk je iets meer zodat je tijdens de meeste schoolvakanties vrij kunt zijn;
 • Een laptop, IPhone en mogelijkheid tot thuiswerken;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato), pensioenopbouw bij PFZW;
 • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer voor woon- werkverkeer;
 • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of uitruilen van je reiskosten?

Wie ben jij?
Jij bent een inspirerend leidinggevende die verbindend werkt. Je laat daadkracht zien, werkt bottom-up en bent niet bang besluiten te nemen. Verder breng je mee:

 • Een afgeronde hbo- opleiding, zorg gerelateerd is een pre, aangevuld met een opleiding in managementtechnieken; 
 • Je hebt ervaring als leidinggevende in de zorg ook dat is een pre;
 • Naast coachend ben je ook bedrijfsmatig sterk, en zet je met de teams acties uit om de financiële en kwalitatieve doelen uit het jaarplan om te zetten naar resultaten.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om als Teamleider aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 1-6-2024. Heb je vragen over deze functie? Ilse Berkom, Manager Zorg (Extramuraal), maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel of app Ilse via 06 23 96 02 26. De gesprekken vinden doorlopend plaats, zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten.

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie stellen we niet op prijs.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Transvorm

Consulent Leren en werken

Tilburg
24 - 28 uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur