Verpleegkundige Geldrop

Aandacht voor jou!


Voel je thuis bij Archipel Thuis. Hier werk jij op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Op verantwoorde wijze kun je zelfstandig en op persoonlijke wijze je werk doen waarbij we je graag ondersteunen bij jouw verdere ontwikkeling die past bij jouw interesses.
Zo gaan zorg en aandacht hand in hand. Kijk voor meer info over de aandacht die wij hebben voor onze medewerkers op onze site.

Wat vragen we van jou?


Van betekenis zijn voor je medemens, dat is je doel als je werkt in de thuiszorg. Het geeft voldoening. Daarom gaan bij Archipel Thuis praktische zorg en menselijke aandacht hand in hand.

We zijn op zoek naar verpleegkundige die zich thuis voelen bij deze manier van werken. In overleg worden de contracturen vastgesteld.

  • Je beschikt over een diploma verpleegkundige, zo wenselijk aangevuld met kennis van belevingsgerichte zorg.
  • Je verricht de werkzaamheden bij onze clienten thuis binnen de aangegeven regels en procedures.
  • Je bent flexibel ingesteld, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en staat open voor aanwijzingen van anderen. Vanzelfsprekend ga je op professionele, klantgerichte en tactvolle wijze om met onze clienten en zo nodig familie.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent in staat om je in te leven in de situatie van de client.
    Verder ben je bereid om volgens rooster alle voorkomende diensten te werken.

Wat bieden we jou?


Bij Archipel Thuis werken we met name voor clienten die ouder zijn. Om zelfstandig thuis te blijven wonen bieden wij hen ondersteuning en/of zorg. Daar hoort voor ons vanzelfsprekend bij dat wij aandacht hebben voor hun vragen en zorgen. Deze aandacht kunnen wij bieden omdat we een compacte, jonge en flexibele organisatie zijn. Je hoeft niet in gebroken diensten te werken. Dit zorgt voor regelmaat en schept een grotere band met de clienten. De wensen van de cliënt en het opgestelde zorgplan zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van clienten in de thuissituatie volgens het opgestelde zorgplan. Samen met je collega's stem je de zorg af op de specifieke situatie van de client. 

Wil je een indruk krijgen van werken bij Archipel Thuis? Lees dan meer over op onze site werken bij Archipel Thuis, hier vind je ook blogs en een video.

Je werkt in een fijn, compact team met een prettige werksfeer waar collega's voor elkaar klaar staan, waar geen dag hetzelfde is en waar we voor onze clienten klaar staan en zeker ruimte is voor persoonlijke aandacht voor de client. Je werkt volgens een vast rooster zonder gebroken diensten. Een marktconform salaris (tussen €2.695,33 en €3.848,27) en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder mogelijkheid lease-auto, onbeperkt toegang tot Goodhabitz, collectieve (ziektekosten)verzekering en goed pensioenverzekering.

Intresse?

Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met Imke Vogels, corporate recruiter, telefoonnummer 06-10421420. Of dit contactformulier invullen. We nemen dan z.s.m. contact met je op. 

Webclip afbeelding

Contact

Imke Vogels
Corporate recuiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Van Neynsel

Mbo-verpleegkundige ELV 16-24 uur

's-Hertogenbosch
16 - 24 uur
Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg