zoekt een

Verpleegkundige HBO somatiek

Hoe coördineer jij de dagelijkse zorg op de werkvloer én waarborg jij tegelijkertijd de kwaliteit? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Als verpleegkundige HBO ben je de schakel tussen de medewerkers op de werkvloer en de coördinerend verpleegkundige. 

Meewerken in de zorg en zorg overstijgend werk
Als HBO verpleegkundige begin je, net zoals jouw collega’s, op de werkvloer om 7:00uur. Je werkt veelal de ochtend, maar ook wel eens de avond, nacht of weekenddagen. Zodra jouw collega’s starten met hun routes, zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt. Is er nog extra hulp nodig? Klopt de planning? Door jouw overstijgende blik, blijft de kwaliteit van zorg gewaarborgd. Daarnaast werk je actief mee in de zorg en ben je ook met zorg overstijgende taken bezig. Denk aan een overleg, routes en planningen maken, opzetten van projecten, gedrags- of artsenvisites en het coachen van collega’s.

Steeds complexere casussen
Die afwisseling zorgt voor meer uitdaging in jouw baan zonder dat je het contact met bewoners in de directe zorg verliest. Door jouw aanwezigheid op de werkvloer, weet je wat er speelt en kun je hierop anticiperen. De zorg op de afdeling wordt steeds complexer. Want naast de fysieke beperking, is er bijna altijd sprake van beginnende dementie, psychische aspecten, sociale aspecten of cognitieve functie stoornissen. Voor de meest complexe casussen ben jij de contactpersoon van de bewoner waardoor jij vakinhoudelijk ook geprikkeld wordt.

Team Wamberg
Ons enthousiaste team bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Van jong tot oud en van stagiaire of leerling tot verpleegkundige. We helpen elkaar, sparren met elkaar en kunnen op elkaar terugvallen. We doen het écht samen. Lachen, gezelligheid en regelmatig een teamuitje daar houden we van.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €3.013,60 tot maximaal €4.370,94 per maand (FWG 50), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;-
   
 • Een groot aanbod van gratis bedrijfssporten en workshops over jouw vitaliteit. Denk aan zumba, yoga of bootcamp en onderwerpen zoals stress, jouw loonbaan en mantelzorg;
 • Een stem in de kwaliteit van zorg via onze VVAR (Verpleegkundige en Verzorgende Adviesraad);
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Veel expertises en deskundige zorgprofessionals in huis;
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma HBO verpleegkunde

Jouw collega’s vinden ervaring absoluut geen must, dus ook net (of bijna) afgestudeerde zorgtalenten worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Reinier van Arkel

Begeleider of verpleegkundige - HIC unit 3

Vught
24 - 36 uur
Pantein

Senior (Wijk) Verpleegkundige

Overloon
32 - 36 uur