zoekt een

Verzorgende IG Extramuraal

Ben jij Verzorgende IG en wil je werken voor de extramurale zorg via Janshove?

Dan is dit iets voor jou!
Wij zijn een klein extramuraal team, dat via Janshove zorg verleend bij cliënten thuis. Onze werkzaamheden vinden plaats in de gemeente Baarle-Nassau, op fietsafstand. De werktijden zijn in de ochtend en/of in de avond, alle dagen van de week. In ons team zijn uren vrijgekomen voor nieuwe collega's, uren zijn in overleg.

Wij zijn een zelfstandig, extramuraal werkend team binnen de setting van intramurale zorg. Als gediplomeerd Verzorgende IG maak je deel uit van dit team en je verricht de werkzaamheden volgens het zorgplan en protocol Verzorgende IG, gericht op het instant houden c.q. verbeteren en stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je werkt zelfstandig maar wel nauw samen met je collega’s. Je vult samen met je collega’s je dienstrooster in.

Over jou
Wat vragen wij?
 • Je bent minimaal in het bezit van het diploma 3 IG. Ook voorlopende opleidingen van de huidige diplomering volstaan (zoals het diploma MDGO VZ of MDGO Ziekenverzorgende (zonder deelkwalificatie 304) of gelijkwaardig. Je kunt je dan op laten leiden tot Verzorgende IG.
 • Je hebt affiniteit met de thuiszorg;
 • Je bent bekwaam en bevoegd om voorbehouden en risicovolle handelingen uit te voeren;
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je bent samenwerkingsgericht, ook met andere disciplines;
 • Je bent klantvriendelijk en flexibel en werkt de voorkomende diensten
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.399,49 - max. € 3.256,53. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met ons team op telefoonnummer 088-11 76 829.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur