zoekt een

Begeleider Nachtzorg en Wonen, 18-24 uur, Roggel

Wij zoeken een Begeleider Gehandicaptenzorg die zowel in nachtzorg als in een woonbegeleiding werkzaam wil zijn

En waarom is deze functie nou zo leuk bij DeSeizoenen op Elivagar?
In deze functie als Begeleider werk je zowel de nacht als overdag. In wisselende diensten bied je begeleiding, ADL verzorging en intensieve 1 op 1 begeleiding. Bewoners hebben een verschillend ontwikkelingsniveau en vragen een aanpak op maat en extra ondersteuning op het psychiatrische vlak. Dit varieert van richting geven en uitnodigen, tot aan ruimte geven. Je werkt in zowel begeleidende als verzorgende taken en vanuit een voorspelbaar en gestructureerd programma. Je werkt in zowel begeleidende als verzorgende taken en vanuit een voorspelbaar en gestructureerd programma.

Daarnaast begeleid je de bewoners middels een wakende dienst in de nacht tussen 22.00 en 07.00 uur. Jij ziet dit als een uitdaging waarin je creatief denkt en kundig handelt.

Wat bieden wij jou?
  • Een contract voor minimaal 18 en maximaal 24 uur per week, het aantal uren stemmen we samen af. Mede afhankelijk van jouw wensen, want we begrijpen dat een goede balans belangrijk is.
  • Vast dienstverband, wanneer we direct een goede match hebben in je sollicitatiegesprek.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40, afhankelijk van je werkervaring ligt dit tussen € 2.617,00 en € 3.535,00 (obv een fulltime dienstverband per 1 december)
  • Alles wat verder is afgesproken in de CAO, zoals een eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • En als extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Diensten: Je werkt wisselende diensten, waarbij je om het weekend werkt.

En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag of rondleiding, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Heb jij het in je?
Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven. Je bent creatief in het vinden van passende activiteiten voor de bewoners binnen de bestaande dag structuur. Jij ziet een uitdaging in het leren kennen van onze bewoners. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Een geintje op z’n tijd houdt het luchtig, zowel in je contact met bewoners als met je collega’s. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Ook kun je je kwetsbaar opstellen en heb je een groot empathisch vermogen.

Voor deze functie zijn wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde opleiding in Zorg en Welzijn op niveau 3 of 4. Het is fijn als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie, maar wij begeleiden je ook graag waar nodig, zodat jij je verder kan ontwikkelen.

Heb je interesse?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Ruud Gubbels (tel. 06-12786826) voor meer informatie.

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar, onderdeel van DeSeizoenen.

Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Werken doen onze bewoners bij Elivagar in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.

Contact

Ruud Gubbels
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Kempenhaeghe

Begeleider bij Kempenhaeghe

Heeze
In overleg
Amarant

Begeleider Jeugd Kind en Gezin

Breda
32 - 36 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Bergen op Zoom
20 - 24 uur