zoekt een

Persoonlijk Begeleider, Steenselwijk 8

Van een goed gesprek tot humor en plezier met elkaar. Van werken aan doelen met cliënten tot werken aan teamdoelen. Van het verzorgen van een ochtendritueel tot aan het vers koken met onze cliënten. Heb jij stevige schoenen en hou je van uitdagingen, kom dan werkenbij ons. Een gezellige woning waar de cliënten centraal staan en waar we oog hebben voor elkaar!

Werkplek
Op Steenselwijk 8 wonen 7 cliënten en 1 cliënt woont zelfstandig in een appartement bij ons in de buurt. De leeftijd varieert van 31 jaar tot 70 jaar. De cliënten functioneren op een laag sociaal-emotioneel niveau en hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast is er sprake van gedrags- en psychiatrische problematiek. Ook speelt het ouder worden van sommige cliënten een rol. De activiteiten van onze cliënten variëren van wandelen, fietsen en puzzelen tot aan lekker luieren voor de televisie.

Wij zijn een klein en gedreven team en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Collegialiteit, humor en een goede sfeer staan daarom hoog in het vaandel. Zorgen, dat doen wij op een warme, respectvolle en liefdevolle manier. Wij zorgen niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar. We zijn op zoek naar een collega die samen met ons werkt aan een goed leven voor onze cliënten. Iemand waar cliënten op kunnen vertrouwen en waarbij ze zich veilig en geborgen voelen.

Functie
Als Persoonlijk Begeleider draag je zorg voor het opstellen van het persoonlijk plan van de aan jou toegewezen cliënten. Samen met de cliënt, je collega’s en andere betrokkenen stem je de inhoud van het plan af op de behoeften van de cliënt. Binnen het team maak je de doelen en richtlijnen uit het persoonlijk plan bespreekbaar. Je geeft je collega’s feedback op de uitvoering en ondersteunt je collega’s daar waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een regelmatige evaluatie van de plannen in samenspraak met alle betrokkenen.

Naast de taken die je hebt rondom het persoonlijk plan begeleid en verzorg je de cliënten volgens de richtlijnen die staan beschreven in het persoonlijk plan van de cliënt. Ten slotte behoort het uitvoeren van diverse werkzaamheden op het gebied van praktische ondersteuning binnen het team, zowel algemeen als cliëntgericht, tot je taak en draag je zorg voor de nodige overdracht en verslaglegging.

De werktijden zijn onregelmatig en bevatten alle diensten tussen 7.00 en 22.00 uur. Ook in de weekenden en feestdagen.

Wij bieden jou

 • Een afwisselende baan waarin je werkt met leuke cliënten en collega's
 • Een contract voor gemiddeld 10 tot 36 uur per week
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45 van minimaal €2617,- en maximaal  €3535,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling is afhankelijk van je relevante werkervaring
 • Vakantiegeld (8%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT
 • Leuk introductieprogramma met andere nieuwe collega's
 • Een ruim aanbod aan doelgroepgerichte scholing en keuze in online-trainingen
 • Pluspakket met keuzeregelingen, zoals fietsplan en korting op sporten

  Wij vragen
 • Ervaring met het begeleiden van mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en complex gedrag (dit is geen harde eis)
 • Dat je non-verbale signalen signaleert en klein kunt kijken
 • Dat je in staat bent om de-escalerend te werken
 • Dat je enthousiast bent, maar toch ook rust uitstraalt
 • Dat je flexibel bent, zelfstandig kunt werken en prioriteiten kunt stellen
 • Natuurlijk ben jij in het bezit van een zorg en welzijn diploma niveau 4
 • Wij vragen van al onze nieuwe medewerkers om een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen voor hun functie binnen Lunet

Over de organisatie
Lees hier meer over wie wij zijn en wat wij doen

Solliciteer
Je kunt bij ons solliciteren door je cv te uploaden. Graag ontvangen we daarbij ook een korte motivatie. Je kunt solliciteren via de button op deze pagina.

Heb je vragen neem contact op met Femke Janus (Teamleider) via 06-51474311.

Contact

Werving & Selectie
Consulent Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Buro Lima

Begeleider dagbesteding en woonzorg

Heeswijk-Dinther
In overleg
S&L Zorg

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Bergen op Zoom
24 - 28 uur
Point O

Woonbegeleider (kliniek Portugal)

Schaijk
In overleg