zoekt een

Helpende (bijbaan/vakantiewerk)

Zit jij in het derde leerjaar van de opleiding mbo verzorgende IG of verpleegkunde mbo/hbo en ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk naast je studie in de thuiszorg? Dan ben je bij ZuidZorg aan het juiste adres.


Solliciteer direct voor één van onze regio´s:
Eindhoven-Noord, Eindhoven-Zuid, De Kempen, Brabant-Zuid of Veldhoven


Kies je voor ZuidZorg, dan kies je voor een organisatie waar jij gezien wordt. Voor ons ben jij bijzonder! Als grootste thuiszorgorganisatie in Zuidoost-Brabant kun je altijd dichtbij jou in de buurt aan de slag

Je komt bij mensen thuis om ze te helpen bij laag-complexe zorgsituaties zoals persoonlijke zorg (denk aan wassen, aankleden, steunkousen, huidverzorging, maaltijden). 

Je werkt daarbij volgens het zorgplan en op basis van protocollen en richtlijnen.

Je werkt in een zelforganiserend team van 10-15 collega’s bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Dit betekent dat je veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid hebt.

Naast jouw dagelijkse werk in de wijk, ben je zorgcoördinator voor een kleine groep cliënten en hun naasten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hun vragen tot tevredenheid worden beantwoord. Je stelt zorgplannen bij in samenspraak met de cliënt en wijkverpleegkundige. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hun vragen tot tevredenheid worden beantwoord. Het Wijkserviceteam is er om je te ondersteunen bij vragen en problemen.

Een signalerende functie is essentieel; je hebt echt oog voor je cliënt en bent dan ook de eerste die het opmerkt als er iets aan de hand is.

Contact

Pim van Dinten
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn bij buitenhuis in Someren

Someren
24 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zorgassistent(e) Longgeneeskunde

's-Hertogenbosch
20 - 28 uur