zoekt een

Verzorgende IG (bijbaan / vakantiewerk)

Zit jij in het laatste jaar van de opleiding mbo niveau 4 of hbo verpleegkunde en ben je op zoek naar een bijbaan/ vakantiewerk naast je studie in de thuiszorg? Dan ben je aan het juiste adres. Solliciteer direct voor één van onze regio´s:
 
Eindhoven-Noord, Eindhoven-Zuid, De Kempen, Brabant-Zuid of Veldhoven

Kies je voor ZuidZorg, dan kies je voor een organisatie waar jij gezien wordt. Voor ons ben jij bijzonder! Als grootste thuiszorgorganisatie in Zuidoost Brabant kun je altijd dichtbij jou in de buurt aan de slag.

Je komt bij mensen thuis om ze te helpen bij de dagelijkse lichamelijke verzorging. Dit varieert van hulp bij het wassen en aankleden tot eenvoudige wondverzorging en het verstrekken van medicijnen.

Je werkt in een zelforganiserend team van 10-15 collega’s bestaande uit zowel verpleegkundigen als verzorgenden. Dit betekent dat je veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid hebt.

Naast jouw dagelijkse werk in de wijk, ben je zorgcoördinator voor een kleine groep cliënten en hun naasten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hun vragen tot tevredenheid worden beantwoord. Je stelt zorgplannen bij in samenspraak met de cliënt en wijkverpleegkundige. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat hun vragen tot tevredenheid worden beantwoord. Het Wijkserviceteam is er om je te ondersteunen bij vragen en problemen.


Een signalerende functie is essentieel; je hebt echt oog voor je cliënt en bent dan ook de eerste die het opmerkt als er iets aan de hand is.

Contact

Pim van Dinten
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verzorgende (IG) wijkteam

Geertruidenberg
In overleg
Comfor Zorg bv

Verzorgende IG

Bladel
16 - 32 uur