zoekt een

Begeleider Rosmalen

Functieomschrijving

Voor verschillende woonlocaties in Rosmalen, zoeken wij (Persoonlijk) Begeleiders voor 18 tot 36 uur. De locatie en het aantal uren bepalen wij graag in overleg met jou. 


In de rol van begeleider bij Cello heb je veel contact met de cliënt. Je kunt op verschillende plekken aan de slag: thuis, op een woonlocatie of een dagbestedingsplek. Het werken als begeleider is op iedere plek anders en vooral afhankelijk van de mensen die er wonen en hun ondersteuningsvraag. Je kijkt goed naar hun behoeftes en speelt daar op in. Waar kan ik de cliënt bij helpen? Waar wordt hij gelukkig van? Daar streef je naar; het creëren van kleine momenten van geluk. Je moedigt iedere dag je cliënten aan trots te zijn op zichzelf

Locatie en doelgroep

Voor diverse woningen op zorgpark de Binckhorst zijn wij op zoek naar (persoonlijk) begeleiders. Het gaat om woningen waar cliënten wonen met Ernstig Meervoudige Beperking (EMB), ouderen en/of geriatrie. 

De combinatie van een ernstige verstandelijke beperking, een lichamelijke beperking en alle bijkomende problematieken leiden bij mensen met EMB tot een uniek beeld en tot een complexe en intensieve ondersteuningsvraag. Dat betekent dat ze vaak en veel zorg nodig hebben. Bij Cello geven we in de praktijk ook een andere betekenis aan de afkorting EMB, namelijk: Elke Mogelijkheid Benutten. Omdat mensen met EMB vaak complexe medische problemen hebben, is het belangrijk dat jij als (persoonlijk) begeleider over verzorgende en verpleegtechnische vaardigheden beschikt.

Ook hebben we te maken met ouder wordende cliënten en bijkomende problematieken. Cello biedt deze kwetsbare cliëntengroep een passende ondersteuning in deze fase van hun leven, om ze zo een mooie kwaliteit van leven te kunnen bieden. We willen elke cliënt een zo goed en gelukkig mogelijke oude dag geven. 


We gaan graag met jou in gesprek om te kijken welke cliëntengroep en welk team het beste bij jou past. 


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?

 • je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3 afgerond;
 • bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in de zorg;
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch;
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit;
 • je bent bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen;
 • een brutosalaris tussen €2393,- en €3294,- per maand op basis van 36 uur (CAO GHZ);
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 20:00u en in de weekenden (CAO GHZ);
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • opbouw van balans-uren;
 • 8% vakantiegeld;
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis;
 • een vergoeding voor reiskosten, sport en een fiets;
 • uitgebreid aanbod aan workshops en ondersteuning om met energie en geïnspireerd aan het werk te blijven.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu! Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner, Sarah van Vliet in te plannen. Is het druk en duurt het een paar dagen voordat je een afspraak kunt maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Je kunt onze Recruitment Partners bereiken via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

Beweegagoog

Weert
16 - 20 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur