zoekt een

Zorgstudent, Locatie De Nieuwe Haven

Waar ga je werken?
Woonzorgcentrum de Nieuwe Haven bevindt zich op een centrale locatie in het dorp Dinteloord, aan de rand van een prachtig en rustig park waar zowel bewoners als bezoekers kunnen wandelen. Deze knusse en gastvrije locatie biedt onderdak aan zowel zelfstandige als zorgbehoevende bewoners. We streven ernaar om echtparen zo lang mogelijk samen te laten wonen in een tweepersoons appartement, zodat hun gedeelde leven zo lang mogelijk kan voortduren. De somatische zorgbehoefte is dan ook zeer gevarieerd en verdeeld over de verschillende afdelingen. Dit betekent dat bewoners vrijwel altijd op deze locatie kunnen blijven wonen, ongeacht hun zorgzwaartepakket (ZZP), en op een waardige manier oud kunnen worden. Dat thuis gevoel wat daardoor gecreëerd wordt…. daar draait het op De Nieuwe Haven om!

Wat bieden we je?
Wanneer jij je handen voor Tante uit de mouwen steekt dan geeft Tante je daar natuurlijk ook iets voor terug. Niet alleen een uitdagende bijbaan, leuke collega’s en een fijne werksfeer maar ook een bak aan werkervaring (staat goed op je cv!) waarmee jij een streepje voor hebt op je medestudenten.

Maar buiten dat biedt Tante je ook:
  • Een vet salaris in FWG 20 van de cao VVT. Om heel precies te zijn is dat minimaal € 14,29 en maximaal € 17,71 bruto per uur!
  • De kans om na het behalen van jouw diploma door te stromen als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige (alvast handig om te weten);
  • En nog tal van andere personeelsvoorzieningen, zoals een pensioen, een reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering in november, een hele leuke personeelsvereniging, gezellige personeelsuitjes en feestjes en nog veel meer!

Wat ook goed is om te weten, is dat we nadrukkelijk rekening houden met jouw wensen, dat betekent dat je lekker flexibel kunt worden ingezet. Zo hou je ook nog fijn wat vrije tijd over, zodat je ook zelf lekker kunt genieten van je weekend! Prima geregeld, dus!

Waar wacht je op?
Heb je er zin in? Wacht dan niet te lang en solliciteer met jouw CV en motivatiebrief via onderstaande knop. Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en neem contact op met de afdeling HR via telefoonnummer 0164-713300.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd. Natuurlijk betaalt Tante de kosten.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

Wil je meteen reageren? Klik dan op onderstaande button!

Meer weten over tanteLouise?
Klik dan hier!

Contact

Werkenbij tanteLouise
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Bewegingsagoog | Tijdelijk | 28 uur

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg (op oproepbasis)

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur