Cliëntondersteuner

Meer mogelijk maken voor mensen met een beperking, zodat zij zo zelfstandig mogelijk meedoen. Ook als de samenleving dit lastig maakt. Dat is wat MEE De Meent Groep doet. En daarvoor is een cliëntondersteuner zoals jij onmisbaar, of je nu al jaren meedraait of net begint. Goed om te weten: bij MEE deel je zelf je uren in. En je krijgt je werk goed in de vingers met een uitgebreid inwerkprogramma. 

Wat een MEE-cliëntondersteuner typeert is dat die weet van aanpakken, precies begrijpt wat cliënten bedoelen en mensen op het juiste spoor zet. En dat hoef je echt niet allemaal alleen te doen, helemaal niet zelfs. Je gaat samenwerken met een team van MEE-collega’s en andere wijkprofessionals. Ben jij ook zo en wil jij meer mogelijk maken voor anderen én in jouw eigen (werk)leven? Dan is deze vacature voor jou!

JIJ
stelt de vragen, samen vind je het antwoord
Als cliëntondersteuner denk je dagelijks mee over de vraag: hoe maken we méér mogelijk? Dat doe je in de gemeente ’s-Hertogenbosch of als onafhankelijk cliëntondersteuner. Je helpt mensen van alle leeftijden met een (niet-zichtbare) beperking weer zelfstandiger meedoen in de maatschappij. Dat gaat over school, werk, opvoeding, ontwikkeling, wonen en sociaal contact. Samen met de cliënt en diens sociale netwerk maak je een ondersteuningsplan. Je helpt ook bij het plannen en regelen van de ondersteuning en eventueel professionele zorg. Je aanpak is altijd preventief en tijdelijk, maar met blijvend resultaat.

Daarvoor heb je nodig:

●        een hbo-diploma zoals Social Work, MWD, pedagogiek of SPH;

●        kennis van het sociaal domein;

●        ervaring met mensen met een (niet-zichtbare) beperking; 

●        een rijbewijs en auto;

●        enthousiasme voor Sociale Netwerk Versterking, onze manier van werken;

●        SKJ registratie is een pre.


WIJ
beloven dat we er voor jou zijn
Waar jij aan de ander denkt, zijn wij er voor jou. Zo zorgen we ervoor dat jij in plaats van meer te doen, meer kunt zijn. Want bij ons mag je jouw kennis en kunde op jouw manier inzetten. Dan kun je bereiken wat je echt wilt; meer betekenen voor mensen, meer afwisseling in je werk, meer ruimte voor samenwerking met andere professionals of collega’s. We blijven je uitdagen om die extra stap te zetten. De verbinding met je vakcollega’s op te zoeken. En om een nog betere professional te worden. Voor de ander, de cliënt en jezelf.

Het blijft niet bij een belofte, we doen het ook
Je krijgt:

●        een werkweek die je kunt indelen op een manier die bij jou en je werk past;

●        fijne MEE-collega’s die er altijd voor je zijn;

●        een interne opleiding tot MEE-cliëntondersteuner van de MEE Academie;

●        aandacht voor de professionele ontwikkeling die jij voor je ziet, bijvoorbeeld via intervisie en trainingen bij de MEE Academie;

●        reiskosten- en thuiswerkvergoeding;

●        een jaarcontract van 24 tot 32 uur p/w, verlenging bespreken we daarna;

●        een goed salaris van € 3.046 - € 4.349 (per 1 juni) bruto voor 36 uur (schaal 50) + vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO Gehandicaptenzorg).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Webclip afbeelding

Contact

Petra Verwold
Regiomanager Expertisecentrum
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Behandelaar verslavingszorg MAZ Den Bosch

Den Bosch
28 - 36 uur
MO Den Bosch

Maatschappelijk Werker Dak- en Thuislozenopvang

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
's Heeren Loo

Persoonlijk begeleider KDC de Rietpol

Geldermalsen
0 - 24 uur