zoekt een

Business Controller

Waar ga je werken?
TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Met 1.800 medewerkers en 850 vrijwilligers is tanteLouise niet alleen een van de grootste werkgevers in haar werkgebied De Brabantse Wal, het is ook een dynamische en professionele organisatie die op het terrein van innovatie en vernieuwing zelfs tot de toonaangevende zorgaanbieders van het hele land behoort.
Dat blijft niet onopgemerkt. TanteLouise staat alom goed te boek, scoort hoog als het gaat om cliënttevredenheid en heeft jaaromzet van € 150 miljoen.
Kortom: een financieel gezonde organisatie én een sterk merk, en dat moet vooral zo blijven.

Om ook gedurende de toekomstige demografische ontwikkelingen kwalitatief hoogwaardige zorg aan onze 1.200 voornamelijk verpleeghuis- cliënten te kunnen blijven bieden is het essentieel om kansen en bedreigingen financieel te vertalen en hierover de organisatie te adviseren.

In dit proces is een belangrijke rol weggelegd voor de afdeling Planning & Control, waar jij als Medewerker Planning & Control, zo noemen we jouw functie intern bij tante, een grote bijdrage aan zal leveren.

Op de afdeling Planning & Control zijn de werkzaamheden deels cyclisch (begrotingen, maandrapportages, overleggen met (locatie)managers, managementinformatie, zorgcontractering) en deels projectmatig van aard. Naast het toetsen van bereikte resultaten, het analyseren van afwijkingen en het adviseren van de manager Planning & Control en betrokkenen over bedrijfseconomische trends en beleidsaanpassingen, zijn zij actief bezig met toekomstscenario’s en business cases voor onze organisatie. TanteLouise is vooruitstrevend en de ambitie om datagedreven te werken wordt door de afdeling Planning & Control waar mogelijk toegepast. De afdeling Planning & Control heeft een belangrijke rol in het vertalen van de informatiebehoefte naar sturingsinformatie (onder andere via BI-tooling).

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door een professioneel, enthousiast, team bestaande uit 5 medewerkers onder aansturing van de manager Planning & Control.

Wat vragen we van je?
Voor deze rol is een afgeronde HBO- of WO-opleiding vereist op bedrijfseconomisch gebied. Het is erg mooi meegenomen wanneer je al (enige) ervaring meebrengt vanuit een soortgelijke functie. Vanzelfsprekend ben je uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de financiële wet- en regelgeving en wil je ook bij tanteLouise graag op de hoogte blijven. Vanuit jouw kennis geef je als professional graag bedrijfseconomische adviezen om bij te dragen aan de doelstellingen van tante Louise.

Je bent analytisch en legt hierdoor makkelijk verbanden. Daarnaast ben je iemand die zaken signaleert en durft te benoemen. Deze positief kritische blik wordt erg gewaardeerd in de organisatie en in jouw team. Andersom sta je er zelf ook heel erg voor open om feedback te ontvangen en hiervan te leren.

Met een gezonde dosis organisatiesensitiviteit voel je interne en externe verhoudingen en tegengestelde belangen feilloos aan en ben je goed in het maken van heldere (en meetbare) afspraken. Daarin komen jouw communicatieve vaardigheden, verbindend vermogen en je overtuigingskracht goed van pas.

Wat ga je doen?
Zoals gezegd speelt de afdeling Planning & Control een belangrijke rol in de uitdagingen waar de organisatie de komende jaren voor staat. Beschikbare middelen moeten zinnig en verantwoord worden ingezet, het klimaat waarin dat gebeurt vraagt om heldere keuzes.
Het geven van advies, het meedenken en beslissen in de zoektocht naar nieuwe, alternatieve exploitatie- en begrotingsmogelijkheden en ondertussen samen met de afdeling blijven voldoen aan de eisen die de sterk veranderende omgeving stelt, dat is het takenpakket van de afdeling Planning & Control in een notendop.

Als medewerker Planning & Control heb je een belangrijke rol richting zowel het staf- als het locatiemanagement. Jij spiegelt hen en geeft hen advies ten aanzien van het realiseren van hun financiële doelstellingen. Je bent daarnaast de sparringpartner van de manager Planning & Control. Tevens ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van en draag je bij aan het opstellen van (meerjaren) begrotingen, (maand)rapportages en andere Planning & Control producten.

Wat bieden we je?
We bieden je:
  • Een uitdagende baan, binnen een toonaangevende zorgorganisatie, waarin je je expertise kwijt kunt en er ruimte is voor eigen initiatief.
  • Een contract voor 32 of 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden en dagen zijn mede afhankelijk van jouw wensen; dit is in overleg te bepalen.
  • Salaris volgens cao VVT FWG 55 (maximaal € 4.906,49 per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week). Je daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Daarnaast zijn er nog tal van andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering van 8.33% in november, een aanvullende reiskostenvergoeding, een degelijk pensioen en de mogelijkheid om jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van diverse opleidingen.

Ben je werkzaam als financial óf heb je nog geen ervaring maar ben je wél in het bezit van jouw HBO of WO diploma in bedrijfseconomische richting en is deze uitdaging bij tanteLouise je op het lijf geschreven? Solliciteer dan meteen!

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Heb je nog vragen of behoefte aan extra informatie? Schroom dan niet en bel naar Kim Meijer, Manager Planning & Control, te bereiken op 06-83009120.

Contact

Laura Kerstens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Financieel medewerker

Vught
16 - 20 uur
BrabantZorg

Senior Salarisadministrateur | 28 - 36 uur

Oss
28 - 36 uur
Stichting Land van Horne

Subsidie Functionaris

Weert
24 - 32 uur