Verpleegkundige oproep VIN - Tilburg

Wil jij als verpleegkundige oproep werken in een unieke werkomgeving? 
Kom dan werken op de enige VIN afdeling van Nederland!

Wat maakt de VIN zo geweldig?

“Je gaat op zoek naar de mogelijkheden die iemand nog heeft.
Je bouwt mee aan het revalidatie-fundament van de revalidant.
Dat is elke dag puzzelstukjes vinden en met elkaar verbinden.
Je bent intensief betrokken en geeft aandachtige zorg.”
- VIN teamlid -

De afdeling VIN, locatie Leijpark, is op zoek naar een enthousiaste

Verpleegkundige oproep
0-urencontract/oproep/locatie Tilburg
 

Wat ga je doen?
De Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN) is een intensief neurorevalidatie-programma voor kinderen en volwassenen die ernstig hersenletsel hebben opgelopen. Met behulp van dit VIN programma krijgen revalidanten met een langdurig bewustzijn stoornis (LBS) kansen om verder te revalideren.

Tijdens de behandeling bij Libra Revalidatie & Audiologie, locatie Leijpark, krijgt de revalidant gestructureerd prikkels toegediend met als doel het bewustzijn naar een hoger niveau te brengen. Omdat Libra R&A als enige in Nederland dit programma aanbiedt hebben wij een boven-regionale functie.

Als verpleegkundige kan jij hieraan een belangrijke bijdrage leveren.
Je hebt een centrale rol in een gespecialiseerd multidisciplinair behandelteam onder leiding van een revalidatiearts. Jullie werken nauw met elkaar samen in een informele sfeer.

Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de intensieve dagelijkse zorg van de revalidant. Je draagt bij aan de observatie, het niveau van functioneren en de prikkelverwerking. En je daagt de revalidant uit om eigen mogelijkheden te benutten. Daarnaast lever je een bijdrage aan het geven van voorlichting, en het verzorgen van begeleiding en ondersteuning aan ouder, partner en/of naasten van de revalidant. Het werk is afwisselend, veelzijdig en uitdagend. Je werkt in de 24-uurs zorg in een rooster met onregelmatige diensten en bent onderdeel van een zelfsturend team.

>> Kijk ook eens naar onze VIN verpleegkundige Eefje die vertelt waarom zij zo graag op de VIN werkt. Bekijk de video: klik hier

>> Wil je meer weten over de VIN? Presentator Eddy Zoey is met het programma Five Days Inside op de VIN geweest.
Met een abonnement van Videoland kan je het programma bekijken. Bekijk de trailer klik hier


Wat bieden wij jou? Bij deze functie hoort een mooi aanbod!
Wij bieden je 0-urencontract voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar. 

 • De functie is ingeschaald in FWG-functiegroep 45, maximaal € 3.824,- op basis van 36 uur per week (per 1 juni 2024: 5% verhoging conform CAO Ziekenhuizen). De inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring. 
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Er is ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • Je wordt collega op een unieke afdeling waar ieders expertise wordt gewaardeerd en waar we ons als team ontwikkelen in zelfsturing
 • Een informele, collegiale en vriendelijke sfeer

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op de Libra Werken bij site Klik hier.

Libra Revalidatie & Audiologie is een fijne, informele organisatie waar jij een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de zorg van onze revalidanten. Onze kernwaarden zijn Bondgenoot, Lef, Scheppend, Met plezier en Inspirerend. Omdat we ons als organisatie willen blijven ontwikkelen, kom je in een dynamische omgeving terecht. Als jij van dynamiek en ontwikkeling houdt, dan zit je bij Libra op je plek.

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en talenten!
Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige MBO-V of HBO-V en hebt affiniteit en bij voorkeur ervaring met deze doelgroep of met patiënten met neurologische aandoeningen.

Daarnaast onderscheid jij je door: 

 • zelfstandigheid en jouw gestructureerde manier van werken met deze complexe doelgroep
 • een alerte houding en een kritische blik
 • creativiteit en doorzettingsvermogen
 • goed ontwikkelde non-verbale en verbale communicatieve vaardigheden, zoals luisteren, non-verbale communicatie begrijpen en vertalen naar passende acties.
 • tact en het vermogen tot motiveren/stimuleren 

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen en/of wil je meer weten over de afdelingen, dan nemen we daar graag de tijd voor! Je kunt bellen, een mail of app sturen naar:

 • Marc Smulders, organisatiecoach
  Email: m.smulders@libranet.nl
  Tel: 06-81958871

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Team Recruitment via tel: 088 - 313 2538, via app: 06-18011362 of via mail: werken@libranet.nl.

Enthousiast geworden? 
Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button. 

Zolang deze functie online staat, kun je reageren op de vacature. Wacht echter niet te lang, want wij gaan graag in gesprek met de juiste kandidaat.
Als we na het eerste gesprek van beide kanten positief zijn, kan een meeloop dag/dagdeel onderdeel zijn van de procedure. Je kunt dan kennismaken met Libra, je collega’s en je nieuwe werkplek!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Interne kandidaten van Libra Revalidatie & Audiologie genieten de voorkeur.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Libra Revalidatie & Audiologie
Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Libra biedt deze specialistische zorg aan in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Voor specialistische revalidatie hebben we locaties in Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert. Onze locaties voor specialistische audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Wij zijn een zorgorganisatie. Het gaat bij ons om de mens: cliënt  en medewerker. Bij Libra werken mensen die graag samen met de cliënt werken naar het doel om weer zo zelfstandig mogelijk verder te leven. Ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden van harte zorg op een manier die onszelf zou aanspreken: veilige, kwalitatief hoogwaardige mensgerichte zorg. Op de pagina 'Over Libra' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Contact

Marc Smulders
Organisatiecoach
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur