HBO verpleegkundige Orthopedie

24-36 uur
‘s-Hertogenbosch
RVE Orthopedie

Vind jij de combinatie tussen orthopedische en geriatrische zorg de perfecte variatie van kortdurende en langdurige zorg? Ben jij gediplomeerd hbo verpleegkundige én wil jij jezelf ontwikkelen door bijvoorbeeld een opleiding/specialisatie voor Geriatrie te volgen? Dan verwelkomen wij jou graag binnen ons team!

Waar ga je werken?
Op de afdeling ontvangen we een heel divers aantal patiënten. Er komen patiënten voor geplande orthopedische zorg en via de spoedeisende hulp. We zorgen ervoor dat deze patiënten gereed zijn voor hun operatie en na afloop van de operatie verlenen we aan de patiënten de juiste nazorg. Daarnaast werken we nauw samen met de afdeling Chirurgie. Dit zorgt voor een leuke afwisseling en uitbreiding van je kennis en takenpakket! Ook dragen we in het weekend zorg voor de traumadienst. Daarnaast ontvangen wij een aantal patiënten van het specialisme Geriatrie op onze afdeling.

“Ik vind het fijn om er echt te zijn voor de geriatrische patiënten en hier de tijd voor te nemen”. Aldus een collega van de afdeling. Wil jij meer weten over ons team? Neem dan gerust een kijkje op onze afdeling via onze Instagram: orthopedie_jbz

Wat ga je doen?
De verpleegafdeling Orthopedie richt zich nadrukkelijk op patiëntgericht verplegen: investeren in communicatie, samenwerking en beleving met en rondom de patiënt, zodat de centrale positie van de patiënt versterkt en daarmee de zorg verbeterd wordt. Als verpleegkundige vervul je een belangrijke coördinerende rol, ook in het opleiden van studenten en begeleiden van stagiaires. Jij fungeert als leerprocesbegeleider! Verder neem je het voortouw bij het opstarten van nieuwe projecten en signaleer je verbeteringen door te kijken met een helicopterview.

Wat vragen we van jou?
 • Je beschikt over een diploma hbo verpleegkundige;
 • Je hebt relevante werkervaring of je hebt interesse in en affiniteit met het verpleegkarakter van de Orthopedie;
 • Je durft op te komen voor jouw professionele visie en expertise;
 • Je bent zeer initiatiefrijk, flexibel en inzetbaar in alle diensten;
 • Het geven en ontvangen van feedback vind je vanzelfsprekend;
 • Je bent een teamplayer op alle niveaus! Samen met je collega’s zet je jouw schouders eronder en leveren wij de beste zorg. Daarnaast creëren we samen een fijne werksfeer.

Wat bieden wij jou?
 • Een contract voor onbepaald tijd voor 24-36 uur per week;
 • Inschaling conform CAO ziekenhuizen in FWG 50;
 • Salaris tussen de € 3.047,- en € 4.324,- (op basis van 36u per week) en wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring;
 • Een KM vergoeding voor woon-werkverkeer of;
 • 85% vergoeding voor het reizen met het OV (trein of bus);
 • Een leuke aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse in deze vacature?
Wij komen graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Christine Kleine Deters-Holm, unithoofd, op telefoonnummer 06 – 23 48 14 65. Je CV en motivatiebrief kun je insturen via het online sollicitatieformulier.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer: Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Als onderdeel van ons wervingsproces, voeren we altijd een interne referentiecheck uit bij kandidaten die al bij ons werkzaam zijn dan wel eerder bij ons of een van onze rechtsvoorgangers werkzaam zijn geweest. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling.

Recente vacatures

tanteLouise

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Oost West en Middelbeers
In overleg