zoekt een

Begeleider wonen en dagbesteding

Functieomschrijving

Voor de locatie Bolakker 2-4 in Haaren zoeken wij een (assistent) begeleider voor 24 tot 32 uur.


In de rol van Begeleider bij Cello heb je veel contact met de cliënt. Je kunt op verschillende plekken aan de slag: thuis, op een woonlocatie of een dagbestedingsplek. Het werken als begeleider is op iedere plek anders en vooral afhankelijk van de mensen die er wonen en hun ondersteuningsvraag. Je kijkt goed naar hun behoeftes en speelt daar op in. Waar kan ik de cliënt bij helpen? Waar wordt hij gelukkig van? Daar streef je naar; het creëren van kleine momenten van geluk. Je moedigt iedere dag je cliënten aan trots te zijn op zichzelf.


De locatie

De locatie Bolakker 2-4 is gelegen in Haaren. Hier wonen elf cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 60 jaar. Bij de meeste cliënten is sprake van een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en een disharmonisch profiel. De verschillende aspecten in de ontwikkeling van de cliënten zijn niet in evenwicht met elkaar. Dit maakt de cliënten emotioneel kwetsbaarder en van daaruit ontstaat vaak psychische problematiek. Overdag gaan de meeste cliënten naar dagbesteding en een aantal cliënten krijgt dagbesteding aan huis. We gaan altijd uit van de mogelijkheden van de cliënt. Zo heeft iedere cliënt een eigen dagprogramma en betrekken wij hen zoveel mogelijk bij het leven van alledag. Er wordt gewerkt met ochtend-, avond- en weekenddiensten. Je werkplek is afwisselend, je start op de woning en beweegt mee naar Klaver 4 waar cliënten dagelijks tot 16:00 uur dagbesteding hebben.


Als medewerker van Cello sta jij, samen met onze cliënten, op één. Bij Cello werk je in een omgeving waar aandacht is voor jouw gezondheid, welzijn en werk-privé balans. Goede zorg begint namelijk bij jezelf.

Wat heb jij in huis?

 • je hebt een zorg gerelateerde opleiding op minimaal mbo-niveau 3 afgerond
 • bij voorkeur heb je ervaring met ASS
 • je kan goed samenwerken met cliënten en collega’s en werkt methodisch
 • je staat achter de visie van Cello en kunt die vertalen in je werk. Dit betekent dat je altijd uitgaat van iemands mogelijkheden en daarbij aansluit
 • je bent bereid onregelmatig te werken dus ook de avonden, weekenden en op feestdagen

Wat hebben wij jou te bieden?
 • een contract voor onbepaalde tijd voor het aantal uren wat we samen zijn overeengekomen
 • een brutosalaris tussen €2393 en €3360 per maand op basis van 36 uur (schaal 35 CAO GHZ)
 • een vergoeding voor reiskosten, fitness en een fiets
 • onregelmatigheidstoeslag op doordeweekse dagen vanaf 19:00u en in de weekenden (CAO GHZ)
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • opbouw van balans-uren
 • 8% vakantiegeld
 • 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof per kalenderjaar op fulltime-basis


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct. Na je sollicitatie ontvang je per mail een link om een belafspraak in te plannen. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure dan kan je terecht bij onze Recruitment Partners via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur