zoekt een

Praktijkondersteuner huisarts in opleiding gezocht

Ben jij in opleiding of ga jij binnenkort de opleiding tot praktijkondersteuner volgen dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!!

Wie zijn wij
Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. De diagnostische centra zijn opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en zo optimaal mogelijk te organiseren, voor het welzijn van de patiënt. Onze 1.400 medewerkers leveren een uitgebreid palet aan diagnostische diensten voor meer dan 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals werkzaam in andere zorginstellingen.
We nemen bloed af en voeren functie- en beeldvormende onderzoeken uit, zoals ECG en longfunctie. Bij huisartspraktijken begeleiden we patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk. Ook heeft Star-shl de grootste trombosedienst van het land. Als samenwerkingspartner van de huisarts organiseren we daarnaast scholingen, diagnostisch toetsingsoverleg en lezingen. We participeren in wetenschappelijke studies vanuit een groot academisch netwerk. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden ‘samen’, ‘hartelijk’ en ‘toonaangevend’. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze medewerkers.

Wat ga je doen
Als gediplomeerd praktijkondersteuner geef je in zelfstandige spreekuren zorginhoudelijke ondersteuning aan patiënten met een chronische aandoening. Doelgroepen zijn patiënten met Diabetes Mellitus, Cardio Vasculair Risico, Astma, COPD en ouderenzorg. In overleg met de huisarts kunnen extra patiëntengroepen en extra taken worden toegevoegd aan het takenpakket. Je houdt zelfstandig spreekuur, geeft voorlichting, voert eenvoudige verpleegtechnische handelingen uit en legt waar nodig huisbezoeken af.
Wanneer je in opleiding bent, zullen de doelgroepen aansluiten bij het tempo van de opleiding en langzaam worden uitgebreid.

Jouw profiel
Een enthousiaste, energieke, gemotiveerde medewerker die de HBO opleiding tot praktijkondersteuner volgt of binnenkort gaat starten. Om de opleiding succesvol af te ronden heb je een opleidingsplaats nodig. Na je opleiding wil je aan de slag als praktijkondersteuner. Dit kan misschien wel bij de opleidingspraktijk maar eventueel ook bij een andere praktijk nadat je klaar bent met de opleiding. Deze mogelijkheden zullen we met je bespreken en hangt af van de praktijk waar je wordt opgeleid.

Wij verwachten dat je affiniteit hebt met computers en ervaring met geprotocolleerd werken is een pré. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, een creatief denkvermogen en bent proactief. Je denkt graag mee over beleid ten aanzien van patiënten. Je kunt hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden, staat positief in het leven en bent representatief.

Wij bieden jou
Wanneer je verder in de opleiding bent en bijvoorbeeld zelfstandig CVRM spreekuur kunt draaien, kan je in aanmerking komen voor een vacature die daar op aansluit. Dit gaat uiteraard in overleg met jou. Wanneer we je een werkplek kunnen bieden, treed je in dienst bij Star-shl praktijkondersteuning; een organisatie waar meerdere praktijkondersteuners werkzaam zijn. Je krijgt de mogelijkheid om met hen te sparren en je ontmoet hen tijdens teambijeenkomsten of bijscholingen. Inschaling van het salaris vindt plaats conform de cao ziekenhuizen. Daarnaast ontvang je een vakantiegelduitkering (8,33%), een eindejaarsuitkering (8,33%) en goede scholingsfaciliteiten. Graag bespreken we met jou de mogelijkheden voor tegemoetkoming in de opleidingskosten.

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jeanine Franken, secretariaat van Star-shl praktijkondersteuning via nummer 076-5025626. Op https://werkenbij.star-shl.nl vind je meer informatie over onze organisatie. Reageer voor 1 juli door hieronder te solliciteren.

Eventuele aanstelling bij Star-shl vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Huisartsen

Allround POH-S Huisartsenpraktijk Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg
Parttime
Amarant

Cognitief Trainer

Breda
16 - 20 uur
PrimaCura Huisartsenzorg Midden-Brabant B.V.

POH Somatiek , huisartsenpraktijk ’t Seuverick te Oisterwijk

Oisterwijk
8 - 12 uur