zoekt een

Managementondersteuner Gezondheidscentra

Wij zoeken een Managementondersteuner

24 uur per week

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek. Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in, maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wat ga je doen?

Je gaat voornamelijk de clustermanagers ondersteunen bij hun werkzaamheden en pakt operationele werkzaamheden op binnen de verschillende centra. Wat je precies allemaal gaat doen en hoe we dit met elkaar organiseren gaan we de komende maanden samen bepalen en ervaren. Wij hebben hier aan de voorkant natuurlijk wel al ideeën bij.

Een gemiddelde dag als managementondersteuner zou er zo uit kunnen zien:

 • Je week begint met overleg met een van de clustermanager. Jullie kijken samen vooruit in de agenda en stellen prioriteiten en stellen acties op. Deze acties voer jij dan vervolgens zelfstandig uit. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen van vergaderingen, jaargesprekken afspraken of het notuleren van een bijeenkomst.
 • Je gaat vervolgens aan de slag met de organisatie van een overleg en verzamelt en ordent de stukken hiervoor. Vervolgens zorg je ervoor dat ruimtes en eventuele catering wordt besteld.
 • Tussendoor regel je voor een zieke collega een bloemetje of zorg je ervoor dat de lunch voor een bijeenkomst wordt geregeld.
 • In de middag ga je aan de slag met werving en selectieactiviteiten  in samenwerking met team HRM. Ook help je mee met de afhandeling van klachten van patiënten. Afhankelijk van de inhoud van de klacht bel je zelf even de patiënt op hierover of plan je een gesprek in.
 • Aan het einde van de dag deel je centra-brede informatie met je collegae, vraag je facilitair gerelateerde offertes op en handel je de openstaande mailtjes af.

Wat bieden wij jou?

Het is een mooie gelegenheid om je zelf verder te ontwikkelen en om samen met de clustermanagers het komende jaar vorm en inhoud te geven aan deze functie. Gedurende het jaar gaan wij met elkaar ervaren of de samenwerking bevalt en daarmee ook bepalen of de functie structureel wordt opgenomen in het organigram van de BV gezondheidscentra.
Een marktconform salaris.
Schaal 5: Bruto maand salaris tussen € 2.683,- en € 3.641,- (op basis van 38 uur per week)

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent een organisatietalent
 • Je krijgt makkelijke inzicht in verschillende processen en bent in staat om meerdere activiteiten naast elkaar uit te voeren. Het lukt je hierbij ook om je tijd en aandacht goed te verdelen over de verschillende clustermanagers.
 • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en taken
 • Je bent initiatiefrijk, nauwkeurig en doelgericht
 • Minimaal MBO 4 werk- en denknive

Laten we kennismaken:

Voor inlichtingen over de vacature, of als je een kijkje wil komen nemen, kun je contact opnemen met Marije Brüll, clustermanager tel.nr: 06-34036154.

 

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur