zoekt een

GZ-Psycholoog - Crossroads

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
Als GZ-psycholoog ben je gedeeltelijk werkzaam bij het aanmeldteam Crossroads en gedeeltelijk als regiebehandelaar bij één van onze jeugdteams.

Voor het aanmeldteam zien je werkzaamheden er als volgt uit:
 • Je neemt deel aan het multidisciplinaire aanmeldtafel.
 • Overleg over complexe zorgvragen i.s.m. andere inhoudelijke behandelaren.
 • Beantwoorden van vragen van verwijzers, jeugdprofessionals, cliënten en collega’s.
 • Actief meedenken in het verbeteren van de huidige werkprocessen.

Als regiebehandelaar zien je werkzaamheden er als volgt uit:
 • Je verricht als professional diagnostisch onderzoek en voert met name behandelingen uit volgens multidisciplinaire richtlijnen.
 • In overleg met de cliënt en zijn/haar naasten stel je het behandelplan op.
 • Je verwerkt intakes, observaties en behandelresultaten en draagt zorg voor dossiervorming.
 • Samen met je collega’s denk je actief mee over de verdere (door)ontwikkeling van het behandelbeleid en begeleid je collega’s bij het toepassen van de methodieken die binnen het team worden ingezet

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Je bent in dienst bij GGZ Breburg en je valt onder het cluster Intensieve zorg jeugd. Het cluster biedt hoog specialistische behandeling voor complexe hulpvragen van kinderen, jongeren en gezinnen tot 23 jaar. Wij werken voor de regio Hart van Brabant samen met onze collega aanbieders vanuit de zorgcombinatie Crossroads. Je wordt ingezet op de locatie van Crossroads. Je hebt daarnaast ook regelmatig overleg met de andere collega’s die ook vanuit het cluster werkzaam zijn bij Crossroads.

Crossroads is hét samenwerkingsverband van zorgaanbieders die specialistische en complexe jeugdhulp bieden aan kinderen en gezinnen in de 11 gemeenten van de regio Hart van Brabant. We zijn een intensieve samenwerking aangegaan omdat we drie dingen willen bereiken:
 • De best passende zorg bieden aan alle kinderen en gezinnen die complexe en specialistische jeugdhulp nodig hebben.
 • Zorgen voor een effectief en efficiënt aanbod van hulpvormen in de regio waar alle kinderen en gezinnen met een complexe en specialistische zorgvraag gebruik van kunnen maken.
 • Dit zo (kosten)effectief en efficiënt mogelijk te organiseren.

Deze ambitie betekent een omslag in de manier waarop de (jeugd)hulp georganiseerd wordt. Voor Crossroads zijn professionele en betrokken medewerkers dan ook van groot belang. Voor meer informatie over Crossroads: www.zorgcombinatiecrossroads.nl

Wat breng je mee?
 • Een geldige BIG-registratie als GZ-psycholoog.
 • Brede ervaring met de doelgroep jeugd en/of jongvolwassenen.
 • Ervaring met complexe diagnostiek en behandeling van cliënten met complexe problematiek en eventuele co-morbiditeit.
 • Je bent in staat om de visie van Crossroads uit te dragen dus gericht op zo thuis mogelijk etc. Durft buiten de gebaande paden te denken en in te zetten op creatieve oplossingen. Probeert het onmogelijke mogelijk te maken.
 • Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van GZ-psycholoog is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). We bieden je in de meeste gevallen direct een contract voor onbepaalde tijd.

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Saskia Fadina, manager bedrijfsvoering: 06-51008502.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Amarant

Gedragsdeskundige

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur