zoekt een

Arts(en) escalatie

Een breed scala aan specialismen, een zelfstandige rol en tijdens het werken zeer veel ruimte voor eigen ontwikkeling én zelfstudie. Een mooiere opstap voor jouw verdere carrière als arts kun je niet hebben! Wij zijn op zoek naar 3 artsen!

Jij zorgt voor
 • Een breed scala patiënten in Eindhoven. Specialismen die we vinden in Eindhoven zijn chirurgie, orthopedie, gynaecologie, urologie, KNO, neurochirurgie, plastische chirurgie, dialyse en oncologische dagbehandeling.
 • De eerste opvang bij problemen/escalaties bij patiënten, denk aan nabloedingen, postoperatieve pijn, pijn op de borst, ritmestoornissen en onwel wordingen. In Eindhoven hebben we namelijk geen SEH en IC. Samen met je collega’s regel je de beoordeling, behandeling en eventueel overplaatsing van patiënten. Je overlegt regelmatig met de dienstdoende artsen van de verschillende specialismen.
 • Coördinatie van overplaatsing van patiënten naar locatie Veldhoven indien nodig.

Ter voorbereiding word je twee maanden opgeleid op de SEH in Veldhoven, waar je ervaring opdoet met diverse zorgvragen in een acute situatie. Tijdens je inwerkperiode op de SEH krijg je training in onder andere opvang via de ABCDE-methode, ECG beoordelen, intubaties en BLS/ALS inclusief training als reanimatie teamleider. Na het succesvol afronden van deze trainingen en de inwerkperiode mag je zelfstandig aan de slag als escalatie-arts. Tijdens deze periode sta je boventallig op de SEH, er wordt dus niet van je verwacht dat je als ANIOS volledig meedraait op de SEH.

Dit doe je samen met
Het verpleegkundig team in Eindhoven. Per dienst werken er op locatie Eindhoven één arts en drie verpleegkundigen waarvan er minimaal één additioneel geschoold is ten behoeve van escalaties. Vanwege de kleine samenstelling van dit team is er een gezellige en laagdrempelige sfeer! In totaal werken er 4 tot 6 artsen escalatie in Máxima MC.

Een aantal wetenswaardigheden over de afdeling:
 • De klinische afdeling in Eindhoven telt gemiddeld 16 bezette bedden en is open vanaf maandagochtend. Om de week sluit de afdeling op donderdagmiddag.
 • De afdelingen dagbehandeling van Chirurgie en Beschouwend tellen elk 28 bedden. Deze afdelingen zijn van maandag tot en met vrijdag open tot 20.00 uur.

Een van de escalatieartsen vertelt over het werk:

“Het werk als arts escalatie is een mooie eerste stap in mijn carrière. Ik leer diverse specialismen kennen, krijg veel vrijheid en verantwoordelijkheid en kan dit werk goed combineren met mijn promotie onderzoek. Omdat niet elke minuut van de dienst gevuld is met patiëntenzorg, heb ik tijdens mijn diensten tijd om aan mijn onderzoek te werken. De ideale combi voor mij. En zeker ook belangrijk om te benoemen: het kleine en daardoor ook informele en hechte team waar je mee samenwerkt!”

Dit past bij je als
 • Je over een afgeronde master Geneeskunde en een geldige BIG-registratie beschikt.
 • Je ervaring op wilt doen in de acute geneeskunde, chirurgie en interne geneeskunde.
 • Je een onderzoekstraject ambieert. Mocht je zelf nog geen onderzoeksplek hebben dan kijken we graag met je mee of er mogelijkheden hiervoor in Máxima MC zijn. Onder andere onze vakgroep chirurgie heeft diverse promotielijnen waarin je mogelijk kunt participeren.
 • Je een brede interesse hebt in ziektebeelden.
 • Je in drukke situaties je hoofd koel houdt.
 • Je goed zelfstandig kunt functioneren in een klein team.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar.
 • Onze 3400 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden. Deze functie is ingeschaald in FWG 65 (maximaal €6396,00 bruto per maand op fulltime basis).
 • We diverse workshops aanbieden voor onze medewerkers op gebied van gezondheid en vitaliteit zoals mindfulness en stoelmassages.
 • Je via onze uitgebreide meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKA) regeling met belastingvoordeel een fiets, een tablet, telefoon of je sportabonnement kunt aanschaffen.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie bij Máxima MC? Dan zien we graag jouw reactie.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel met Nienke Hagoort, te bereiken via telefoonnummer : 06-13467961

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg