zoekt een

Gedragswetenschapper - Crossroads

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
Als gedragswetenschapper ben je werkzaam bij het aanmeldteam Crossroads en zien je werkzaamheden er als volgt uit:
 • Je draagt zorg voor uitvraag van de hulpvraag van cliënt en gezin tijdens aanmeldgesprek en zorgt voor verslaglegging.
 • Je neemt deel aan het multidisciplinaire aanmeldtafel.
 • Je brengt de aanmelding in bij multidisciplinaire aanmeldtafel en licht hulpvraag en context van cliënt en gezin toe.
 • Afstemmen met andere zorgaanbieders over inzet passende (gezamenlijke) zorg en het zorgdragen voor de juiste afspraken voordat de zorg kan starten
 • Procesmatige ondersteuning bij het organiseren van de best passende zorg en zorgdragen voor een passende beschikking bij gemeenten (een beschikking is een toestemming/toewijzing van gemeente om zorg te mogen leveren). Dit doe je in samenwerking met zorgfinanciering.
 • Afspraken maken en vastleggen met zorgaanbieders rondom hoofd-onderaannemer schap (wie voert welk deel van de zorg uit en hoe wordt dit onderling verrekend).
 • Zorgdragen voor een geldige en correcte beschikking/verwijzing en zo nodig afstemmen met jeugdprofessional van de gemeente over een benodigde beschikking.
 • Beantwoorden vragen van verwijzers, jeugdprofessionals, cliënten en collega’s.
 • Actief meedenken in verbeteren huidige werkprocessen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Je bent in dienst bij GGZ Breburg en je valt onder het cluster Intensieve zorg jeugd. Het cluster biedt hoog specialistische behandeling voor complexe hulpvragen van kinderen, jongeren en gezinnen tot 23 jaar. Wij werken voor de regio Hart van Brabant samen met onze collega aanbieders vanuit de zorgcombinatie Crossroads. Je wordt ingezet op de locatie van Crossroads. Je hebt daarnaast ook regelmatig overleg met de andere collega’s die ook vanuit het cluster werkzaam zijn bij Crossroads.

Crossroads is hét samenwerkingsverband van zorgaanbieders die specialistische en complexe jeugdhulp bieden aan kinderen en gezinnen in de 11 gemeenten van de regio Hart van Brabant. We zijn een intensieve samenwerking aangegaan omdat we drie dingen willen bereiken:
 • De best passende zorg bieden aan alle kinderen en gezinnen die complexe en specialistische jeugdhulp nodig hebben.
 • Zorgen voor een effectief en efficiënt aanbod van hulpvormen in de regio waar alle kinderen en gezinnen met een complexe en specialistische zorgvraag gebruik van kunnen maken.
 • Dit zo (kosten)effectief en efficiënt mogelijk te organiseren.

Deze ambitie betekent een omslag in de manier waarop de (jeugd)hulp georganiseerd wordt. Voor Crossroads zijn professionele en betrokken medewerkers dan ook van groot belang. Voor meer informatie over Crossroads: www.zorgcombinatiecrossroads.nl

Wat breng je mee?
 • WO gedragswetenschapper in de zorg, orthopedagoog, pedagogiek, basispsycholoog, systeemtherapeut
  Registratie SKJ.
 • Kennis van en inzicht in het totale (inhoudelijke) hulpverleningsaanbod van de organisaties als mede van de sociale kaart.
 • Kennis van en inzicht de relevante financierings- en vergoedingsvormen m.b.t. hulpverleningsvormen
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving.
 • Oplossings- en servicegerichte houding van waaruit je zoekt naar de beste oplossing en om de cliënt/klant op de juiste manier te helpen.
 • Sociale vaardigheden (mondelinge en schriftelijke vaardigheden) voor het kunnen onderhouden van contacten met de cliënt en met externe instanties.
 • Je bent in staat om de visie van Crossroads uit te dragen dus gericht op zo thuis mogelijk etc. Durft buiten de gebaande paden te denken en in te zetten op creatieve oplossingen. Probeert het onmogelijke mogelijk te maken
 • Je bent 28 tot 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een mooie, afwisselende baan in een team wat volop in ontwikkeling is. De functie is ingeschaald in FWG 60 minimaal €3.541,- en maximaal €5.335,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Saskia Fadina, manager bedrijfsvoering: 06-51008502.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Amarant

Gedragsdeskundige

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur