Doktersassistent(e) voor huisartsenpraktijk Breeuwer, Jeuring, Moonen in Udenhout

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura. Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken, huisartsenpraktijk Breeuwer, Jeuring, Moonen in Udenhout is op zoek naar een doktersassistent(e) voor 9,5 uur (1 dag per week).

Voor onze huisartsenpraktijk zijn wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistent(e) voor 1 dag per week (9,5 uur) met mogelijk uitbreiding van uren in de toekomst. Het betreft maandag de gehele dag van 8.00-17.30 uur.

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste doktersassistent(e) die ons team op de maandag komt versterken. Of je nu net begint of al ruime ervaring hebt, wij zijn op zoek naar iemand met passie voor het vak en een hart voor patiënten. Samen met nog meerdere collega’s voer je verschillende werkzaamheden uit. Zoals: telefonische triage en planning van de spreekuren, eigen spreekuur, ondersteuning van de huisarts en administratieve taken.

Onze moderne en ruime huisartsenpraktijk is een fijne dorpspraktijk gevestigd in het moderne gezondheidscentrum aan de Kreitenmolenstraat. Ons team bestaat uit 3 huisartsen, huisarts in opleiding, waarnemend huisarts, meerdere doktersassistentes, POH S, POH GGZ , nurse practioner en praktijkmanager.

Samen vormen wij een gezellig en dynamisch team dat garant staat voor goede kwalitatieve huisartsenzorg.

Dit bieden we jou:
-          Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens CAO huisartsenzorg
-          Uitzicht op een vast dienstverband
-          Een fijne en gezellige werksfeer
-          Voldoende ruimte voor opleiding en nascholing

Spreekt het bovenstaande je aan en werk je graag in een gezellige laagdrempelige dorpspraktijk dan kijken wij uit naar jouw reactie.

Je sollicitatiebrief met CV ontvangen we graag per e-mail: jmdelepper@huisartsen-udenhout.nl

Voor vragen of extra informatie aarzel niet en bel gerust naar Jeanne-Marie de Lepper, praktijkmanager. Tel: 013-5111555 of 06-20573639

Contact

Jeanne-Marie de Lepper
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur