zoekt een

Persoonlijk begeleider Hooghoutseweg

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding.

Wij zijn op zoek naar een zorgzame begeleider die warme zorg kan bieden. Iemand die duidelijk is maar niet directief, klein kan kijken. Zet jij je schouders eronder en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

Met wie ga je werken?
De Hooghoutseweg is een locatie op het mooie Landpark Assisië.

Het is een locatie met 8 cliënten met een LVB/MVB niveau. Er is sprake van lichte adl zorg, je kunt hierbij denken aan aansturen, rug wassen, steunkousen aan doen. De nadruk ligt bij deze locatie op het begeleiden. Het is een dynamische club clienten die erg ondernemend zijn en graag meehelpen. Ze nemen deel aan veel acitiviteiten in de omgeving. Iedere client heeft een eigen appartement. Daarnaast is er een gedeelde keuken, een grote huiskamer en een prachtige tuin om samen te komen. Je werkt alleen.

Iedereen heeft een andere zorgvraag en als begeleider speel je daarop in. Zo kunnen cliënten vanuit hun appartement begeleidt worden, maar je ondersteunt cliënten ook tijdens gedeelte activiteiten in de groepsruimte.

Dit ben jij
Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Tussendoor werk je het cliëntplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met het netwerk. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken en ruimte te nemen voor quality-time.

Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

We zijn op zoek naar een stevige daadkrachtige medewerker die graag een team in ontwikkeling wil opbouwen!

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 28 uur per week, meer is mogelijk in overleg.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens CAO gehandicaptenzorg. Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en €3.535,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je balansverlof- uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt niet gewerkt met slaapdiensten.
  • Er wordt verwacht dat je zelfstandig kunt werken, je staat namelijk alleen op de locatie (Er is 1 dienst in de ochtend en in de avond).
  • Vanwege de landelijke ligging van het landpark is een auto handig.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lenny van Straten (teamleider) via 06-12799656.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Lenny van Straten
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur