Vakantiebaan in de thuiszorg

Ben jij opzoek naar een vakantiebaan waarbij je niet alleen betekenisvol werk verricht,  maar ook waardevolle ervaring opdoet in de thuiszorg? Dan is deze baan iets voor jou!

Binnen Archipel Thuis hebben wij verschillende mogelijkheden binnen onze regio’s (Eindhoven, Best, Nuenen, Geldrop, Valkenswaard en Son & Breugel) voor studenten van een zorgopleiding. Het is ook mogelijk om als gediplomeerd helpende plus, verzorgende (IG) en verpleegkundigen aan de slag te gaan.

Wij bespreken graag de mogelijkheden afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.

Aandacht voor... JOU

Voel je thuis bij Archipel Thuis, waar gelijkwaardigheid en vertrouwen de basis vormen voor jouw werk. Jij krijgt alle ruimte om op verantwoorde wijze zelfstandig je werk te doen.

Bij Archipel Thuis gaan zorg en aandacht hand in hand. Zowel de zorg voor onze cliënten als onze medewerkers. Kijk voor meer info op onze website.

Dit vragen we van jou?

Jij bent 17 jaar of ouder en hebt in de vakantie of naast je studie tijd om te werken. Vind je het leuk om zelfstandig op route bij onze cliënten thuis te komen? Dan ben je bij Archipel Thuis aan het juiste adres!

Wat bieden we jou?

Wij bieden je een leuke, betekenisvolle vakantiebaan met leuke bijverdiensten! Jij bepaalt wanneer je werkt! Is het werk je goed bevallen en wil je naast je studie blijven werken? Dan kan dat zeker!

Klaar voor een betekenisvolle zomer?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Imke Vogels, corporate recruiter, telefoonnummer 0610421420. Of dit contactformulier invullen. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Webclip afbeelding

Contact

Imke Vogels
Corporate recuiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn bij buitenhuis in Someren

Someren
24 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zorgassistent(e) Longgeneeskunde

's-Hertogenbosch
20 - 28 uur