zoekt een

Kok | 16 - 20 uur

“We koken dagvers volgens een menucyclus, het is fijn om een leidraad te hebben”

Kok locatie Odendael

Wat ga je doen?
Jij bent de zelfstandig werkend kok die zowel volgens een menucyclus dagvers gaat koken als de ruimte heeft om zelf originele menu's samen te stellen. Jij wordt zelfstandig werkend kok op onze locatie Odendael in Sint-Oedenrode. Je hebt veel afwisseling doordat er veel cateringactiviteiten, diners en buffetten zijn.

Odendael organiseert vaak thema-avonden. Nu staat 'de asperge thema-avond' op de planning. Samen met de andere koks stellen jullie het menu voor deze fijne en leuke avond samen. Het restaurant wordt gezellig aangekleed, de tafels netjes gedekt en er wordt muziek gespeeld. Tijdens een thema-avond kook je voor zowel bewoners als voor gasten van buitenaf. Het is echt een samenkomen en ontzettend waardevol.

Dagelijks kook je verse maaltijden voor alle bewoners van Odendael en de hele dag door zijn gasten van buitenaf welkom in het restaurant. Teamwork staat in dit team voorop. Er wordt gewerkt met een basisrooster waarin je je eigen wensen aan kunt geven. Daarnaast staat iedereen voor elkaar klaar en is altijd bereid om een dienst te wisselen. De werktijden zijn van 7.30 uur tot 13.30 uur of van 9.00 uur tot 19.00 uur. Tijdens thema-avonden, feestjes en andere bijzondere gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een jubileum, dan werk je zo lang als nodig. Dit betekent dat het soms ook 21.00 uur kan worden.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden we jou:
 • Een salaris in FWG 35: minimaal € 2.467,- en maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • Een afwisselende baan met de mogelijkheid om creatief te zijn.

Wie ben jij?
 • Jij hebt een afgeronde opleiding tot zelfwerkend kok op mbo-4 niveau;
 • Je hebt kennis van dieetleer en je hebt affiniteit met ouderen;
 • Jij bent van maandag tot en met zondag beschikbaar. Je werkt doordeweeks en om het weekend;
 • Je bent duidelijk en direct in je communicatie. In alle drukte is het belangrijk om duidelijk sturing te geven.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even contact? Dan kun je voor deze vacature contact opnemen met onze recruiter Patricia Voogd via 0616140507.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Zaltbommel
24 - 28 uur
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Vakantiekracht Zorg

Halsteren
Laverhof

Woonondersteuner - Somatiek Heeswijk-Dinther

Heeswijk
16 - 20 uur