Casemanager | Bergen op Zoom

Gaat jouw zorghart sneller kloppen van het ambulant ondersteunen van cliënten met multiproblematiek zoals verslaving, dakloosheid en/of (ernstige) psychiatrische problematiek, al dan niet in combinatie met een verstandelijke beperking en het bieden van Bemoeizorg? Solliciteer dan bij Mozaïk Pameijer!

Wat ga je doen als casemanager bij Mozaïk ZWN?

Als casemanager werk je met volwassenen (18+) die ondersteuning nodig hebben bij hun complexe (multi)problematiek. Jouw doel is om de cliënten te helpen de regie over hun leven terug te krijgen of te behouden. Samen met de cliënt werk je aan opgestelde doelen binnen de verschillende levensgebieden en stel je deze, indien nodig, bij. Daarnaast draag je bij aan het opbouwen en onderhouden van het netwerk van de cliënt. Je bent het aanspreekpunt, je behoudt het overzicht en werkt samen met diverse interne en externe partijen. Je durft creatief en buiten de kaders te denken en te werken en laat zien dat er voor iedereen passende hulp mogelijk is. Ook wordt je voor een deel van je contract uitgeleend aan het team OGGZ (Bemoeizorg).

Je werkt zelfstandig in één-op-één contact met de cliënt en het systeem. Je kunt uiteraard terugvallen op de gekoppelde 2e casemanager en je collega’s binnen het team. Bij het OGGZ-team werk je altijd samen met een collega van een partner-organisatie.

Je draagt zorg voor een zorgvuldige en accurate verslaglegging in het dossier. In de uitvoering van je werk maak je voornamelijk gebruik van de Oplossingsgerichte Werkwijze (OGW) en de Herstelgerichte Werkwijze (HGW).

Waar kom je te werken? 
We zijn gevestigd in het Zorg- en Veiligheidshuis de Markiezaten in Bergen op Zoom. Je gaat aan de slag bij het Begeleidingsteam van Mozaïk Zuid-West Nederland en het OGGZ-team van de regio Brabantse Wal.
Mozaïk is een productgroep van St. Pameijer. We bieden integrale zorg om tot een samenhangend zorgaanbod voor onze cliënten te komen. We zijn een warm team, bestaande uit enthousiaste casemanagers, twee arrangeurs en een begeleidingsondersteuner. We werken integraal samen met ons Behandelteam (bestaande uit een psychiater, verpleegkundig specialist, GZ-psycholoog, basispsychologen, GGZ-agogen, HBO-verpleegkundigen en spv’ers). 
Jij wordt ook onderdeel van het OGGZ-team (Bemoeizorg, gericht op zorgmijders). Twee medewerkers va Mozaïk nemen deel aan dit team en jij zal 14 uur van je contract gedatacheerd worden naar dit team. 
We werken nauw samen met de netwerkpartners van het Zorg- en Veiligheidshuis de Markiezaten. We zijn gecontracteerd voor uitvoering van de zorg vanuit de Wmo, justitie en nazorg ex-gedetineerden. Intercollegiale samenwerking vinden we erg belangrijk. Dit bevorderen we o.a. door een inwerkplan op maat, intervisie, clientbesprekingen en een cursus voor het herkennen en erkennen van (de onderlinge) communicatiestijlen vanuit de DISC-methodiek.

Wat vragen wij? 
Je hebt een relevant hbo-diploma (bijv. SPH, Social Work, HBO-verpleegkundige, MWD). Daarnaast beschik je over: 
·    relevante werkervaring en bekendheid met de complexe doelgroep, zoals bovenstaand beschreven;
·    affiniteit met de doelgroep;
·    kennis over multi-problematiek;
·    kennis van de sociale kaart van de regio;
·    kennis over Oplossingsgericht werken (OGW) en Herstelgericht werken (HGW);
·    een rijbewijs en auto i.v.m. ambulant werken in regio Zuid-West Nederland
·    VOG.

Wat bieden wij?

·    een zelfstandige functie binnen een warm team met kundige collega’s;
·    bij indiensttreding volg je de cursus voor het herkennen en erkennnen van de communicatiestijlen vanuit de DISC-methodiek;
·    jaarcontract voor 24 tot 36 uur (in overleg) met uitzicht op een vaste aanstelling;
·    werkdagen in overleg, met uitzondering van de woensdag, dit is een vaste werkdag;
·    brutosalaris conform de geldende cao GGZ, FWG 50;
·    eindejaarsuitkering conform de cao GGZ;
·    ambulante reiskostenvergoeding van € 0,38 per km;
·    aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, laptop, telefoon, studiekostenregeling en een opleidingsbudget.

Enthousiast? 
We zien je CV en motivatiebrief graag tegemoet voor 30 april 2024. Hou ook goed je spambox in de gaten, anders mis je misschien onze uitnodiging. Heb je nav deze vacature nog vragen bel of app dan gerust met Olga Idema (manager) op 06.43492682 of Lars Hopstaken (casemanager) op 06.40874095.
 

Webclip afbeelding

Recente vacatures

BrabantZorg

Bewegingsagoog | Tijdelijk | 28 uur

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg (op oproepbasis)

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur