zoekt een

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Ben jij een gediplomeerd praktijkondersteuner/verpleegkundige somatiek of rond je de opleiding voor praktijkondersteuner/verpleegkundige somatiek binnenkort succesvol af? Dan komen we graag in contact met je. 

Wat is PoZoB?

Samen met jouw toekomstig collega’s poh-somatiek verbetert PoZoB sinds 2002 de eerstelijns zorg voor kwetsbare ouderen en voor patienten met een chronische aandoening. Wij geloven in gezamenlijke zorgverbetering in de vorm van praktijkondersteuning, zorgprogramma’s en wetenschappelijk onderzoek. Kwaliteit van zorg staat bij ons voorop. Samen met zorgverleners en patiënten gaan we voor de beste zorg op maat.

Waar kom je te werken?

Je komt in dienst bij PoZoB maar gaat dicht bij huis aan de slag bij een (of meerdere) , bij PoZoB aangesloten, huisarts(en)praktijk(en). Onze huisartsenpraktijken zijn gevestigd in Zuidoost-Brabant en een stukje van Limburg (regio Nederweert/Weert).

Samen met de huisartsen zorgen wij voor een fijne werkplek en werksfeer. We zorgen ook voor een gedegen inwerkperiode, waar veel aandacht is voor vakinhoudelijke ondersteuning door onze stafmedewerkers zorg en andere enthousiaste collega’s. Vanaf dag één is er aandacht voor jou, voor wie je bent en hoe jij je voelt, omdat één van onze sympathieke managers jouw leidinggevende wordt. Ook na je inwerkperiode zijn we er voor je en is er aandacht voor ontwikkeling en begeleiding. 

Wat vragen we van jou?

Je hebt je  opleiding voor praktijkondersteuner/verpleegkundige somatiek (bijna) op zak met daarnaast ervaring in het begeleiden van patiënten met astma/COPD, Diabetes en CVRM. 
Je bent bekend met de principes van positieve gezondheid en persoonsgerichte zorg.
Je bent vaardig in het werken met de computer en de gebruikelijke kantoorautomatisering.
Een goed georganiseerde en opgeruimde collega, veerkrachtig als het even anders loopt, wat in de eerstelijns zorg wel eens voorkomt.
Je bent als collega energiek, enthousiast, proactief, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je helpt mee de goede sfeer in jouw team te behouden.


Wat bieden wij?

Een innovatieve organisatie, die echt het verschil maakt en graag voorop loopt in kennis, kunde en vaardigheden. Erg veel kundige en 230 gezellige poh collega’s! Veel vakinhoudelijke ondersteuning en scholing, fijne werksfeer, vaste werktijden, goede arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%. Gediplomeerde praktijkondersteuners zijn (afhankelijk van ervaring) ingedeeld vanaf schaal 7 trede 16 (€ 3.913,- bruto per maand obv een 38-urige werkweek), CAO huisartsenzorg.

Interesse?

Spreekt het werken bij PoZoB je aan en wil je meer weten? We praten graag met je verder. Bel en/of mail gerust naar Wilco de Quartel (personeelsadviseur sr.) 06-15941568 / werkenbij@pozob.nl. 

 

 

 

Contact

Wilco de Quartel
Personeelsadviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Adviseur Crisisbeheersing

Tilburg
Fulltime
Egala Zorg

Open sollicitatie

Breda
In overleg
Sint Annaklooster

Zorghulp Voeding PG locatie Eikenburg

Eindhoven
8 - 20 uur