zoekt een

Applicatiebeheer ECD

Wij zijn een maatschappelijke organisatie, die zich richt op het ondersteunen van mensen met een beperking. Dit zodat zij het leven kunnen leiden zoals zij dat willen. Wij zoeken iemand die zich daarvoor wil inzetten en klaar is voor een nieuwe uitdaging. We zoeken iemand in het werkveld van applicatiebeheer: grijp deze kans en solliciteer op deze leuke functie.

Met wie ga je werken?
Binnen ons dynamische ICT-team werk je in een omgeving waar zorg en automatisering samenkomen. Prisma heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op digitale transformatie, waardoor we nu beschikken over moderne applicaties, een moderne werkplek en een versterkte en gezellige ICT-afdeling. We zoeken een applicatiebeheerder ECD die ons team komt versterken. Iemand die het leuk vindt om onze medewerkers in de zorg te helpen wanneer zij vastlopen, niet stopt totdat je weet hoe iets nu precies werkt en oplossingen kan bouwen zodat gebruikers en processen nog beter ondersteund worden. Je kent de ICT - beheerprocessen die de eerder genoemde activiteiten faciliteren en ondersteunen en zal samen met een collega applicatiebeheerder en een functioneel beheerder het ECD gaan beheren.

Binnen de afdeling werk je samen met de eerstelijnsmedewerkers, applicatiebeheerders, functioneel beheerder ECD en de informatiemanager. Daarbuiten de betrokken stakeholders en de betrokken leveranciers. Als laatste verwachten we dat je binnen de afdeling je kennis en ervaring inzet, zodat we als ICT - team de volgende stap in onze ontwikkeling kunnen zetten.

Dit ben jij
Als applicatiebeheerder ben je een teamspeler en beweeg je tussen de ICT, de zorgprocessen en de betrokken stakeholders. Je begrijpt de applicaties, waarvan het ECD van Adapcare, samen met Medimo, de belangrijkste zijn. Het doel hiervan is dat deze de collega’s in de zorg zo goed mogelijk ondersteund. Je stemt met de betrokkenen (collegabeheerders, gebruikers en leveranciers) af dat de applicaties, ook in de toekomst, de processen goed blijven ondersteunen. Je weet hoe de huidige werkprocessen rondom de cliëntenzorg in de applicatie verwerkt zijn en kent de wensen van de zorg.

Daarnaast ken je de ontwikkelingen van de markt, de relevante wet- en regelgeving en de ontwikkelingen van de leverancier om van daaruit de verbeteringen - wijzigingen samen met de betrokkenen - te implementeren. Hier komt je kennis van ICT - beheerprocessen goed van pas.

Jouw rol? Die is gevarieerd: je kunt meedenken in het oplossen van incidenten, weet wat er speelt op de eerste lijn, het inrichten en testen van verbeteringen en gezamenlijk, projectmatig werken aan inrichting en ontwikkeling van processen ondersteunt door het ECD. Je bent analytisch, klantgericht, communicatief vaardig en ziet veranderingen als uitdagingen in een omgeving die constant in beweging is. Je hebt affiniteit met procesmatig denken en de zorgprocessen en kan op een gestructureerde wijze aanpassingen doorvoeren.

Jouw arbeidsvoorwaarden
 • Een functie voor 36 uur per week
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw

salaris tussen de € 2.986,- en € 4.264,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk

van jouw ervaring.
 • Vakantieuren en balansverlofuren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering die ongeveer gelijk is aan een bruto maandsalaris
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van Fiscfree. Je

kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan een bijdrage in jouw

maandelijkse sportabonnement, nieuwe tablet of (elektrische) fiets. Kijk waar jij blij van wordt en

geef het jezelf cadeau!
 • Een laptop en mobiele telefoon horen bij deze functie
 • Flexibiliteit betreffende thuiswerken en kantoor en de balans tussen werk - privé

Wat wij jou verder bieden
Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek met ruimte om initiatief te nemen, jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden verschillende scholingsmogelijkheden voor jouw kennis en persoonlijke groei, evenals ondersteuning bij vitaliteit en loopbaanontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Jij hebt passie voor de (gehandicapten) zorg en brengt ICT-processen en applicaties naar een hoger niveau. Je denkt in mogelijkheden en zet de visie van Prisma om in ondersteuning. Je werkt graag samen en zoekt proactief collega's op.

Relevante eisen
 • Je beschikt minimaal over een afgeronde relevante hbo-opleiding;
 • Kennis van zorggerelateerde applicaties is een grote pre;
 • Je overziet de samenhang tussen verschillende applicaties en bent bekend met koppelingen;
 • Je bent klantgericht, kunt goed samenwerken en staat open voor nieuwe ontwikkelingen;
 • Je bent zelfstandig, analytisch en communicatief vaardig;
 • Je bent in staat om snel nieuwe ontwikkelingen en de impact daarvan binnen applicaties te

doorgronden;
 • Je bent een zelfstarter en in staat je snel de benodigde kennis eigen te maken die het beheer

van de applicaties vergt;
 • Kennis van BiSL/ITIL;
 • Ervaring met projectmatig werken - projectmethodieken;
 • Je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Joost van der Rest: 06-11795880.

Reageren op deze vacature kan voor 31 mei 2024.

Acquisitie n.a.v. deze vacature waarderen we niet.

Contact

Joost van der Rest
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting PSW

Beheerder telefonie en zorgdomotica

Herten
32 - 36 uur