zoekt een

Verpleegkundige uitdaging volop afwisseling! - FWG 50

Kies je voor SWZ, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou, als begeleider. Zorg van mens tot mens, met hart en hoofd. 

Dit is nou zo'n functie voor een verpleegkundige die graag zoveel mogelijk uitgedaagd blijft! Op Zonhove, waar je komt te werken, bieden we mensen met een (ernstig) meervoudige beperking (EMB) de best mogelijke ondersteuning. Op het terrein wonen de cliënten met acht tot zestien in een groep in knusse kleine woningen, de Brinken. Per woning verschilt het type cliënt in bijvoorbeeld gedrag, beperking en verwachtingen. Jij gaat deze woningen ondersteunen met jouw verpleegkundige kennis en ervaring.

Wat ga je als Verpleegkundige doen?
Voor autonoom en zelfstandig ingestelde verpleegkundigen is dit een topfunctie binnen SWZ! Je werkt namelijk ondersteunend aan alle zorgteams binnen Zonhove en draagt bij aan het welbevinden van cliënten door verpleegkundige zorg te verlenen. In acute situaties treed je handelend op, daarbij doe je triage en schakelt waar nodig een arts in. Je bent de schakel tussen zorgverlener en arts. Daarnaast ondersteun je de teams bij voorbehouden en risicovolle handelingen. Communicatief en inhoudelijk ben je kundig in het geven van advies en informatie over de zorgverlening aan teams. Daarnaast begeleid je medewerkers en eventueel naasten bij zieke cliënten, ziekenhuisopname of terminale fases. Om de kwaliteit van zorg en de deskundigheid van zorgteams op peil te houden intervenieer je desgevraagd in complexe situaties en bied je op methodische wijze ondersteuning en coaching aan medewerkers. Zowel zorgverleners als mantelzorgers weten jou te vinden voor voorlichting, informatie, advies en begeleiding. Verpleegkundige zorg borg je door o.a. scholingen te geven en toezicht te houden op de naleving van protocollen, wet- en regelgeving en overige afspraken. 

Hoe verleg je de grenzen?
Dat doe je samen met het team dat bestaat uit verpleegkundigen. Het team is zelforganiserend ingericht. De rolverdeling binnen het team bepalen jullie zelf. Je krijgt volop de kans om te groeien in jouw rol. We werken samen vanuit onze waarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap. Dat geen dag hetzelfde is in deze rol is absoluut waar.

Wat krijg je bij SWZ?
Omdat we vertrouwen hebben in jouw vakmanschap krijg je als Verpleegkundige een jaarcontract van 20 uur per week binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 50, waarbij wij de intentie hebben deze om te zetten naar onbepaalde tijd. De diensten vallen tussen 7.00-22.30 en zijn altijd 8 aaneengesloten uren. Wil je af en toe meer werken? Dan kan dat via ons flexbureau Werknet. Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • Lange diensten 7:00-15.00 uur of van 14.30-22:30 uur
 • Veel afwisseling in je werk vanwege de ondersteuning die je biedt aan meerdere zorgteams
 • Salaris volgens CAO Gehandicaptenzorg FWG 50 (tussen € 2.986,- en € 4.264,- bruto per maand o.b.v. 36 uur) excl. onregelmatigheidstoeslagen.
  Een eindejaarsuitkering van ruim 8%
 • Fiscale regeling voor aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitnessabonnement, tablet waarbij je mag denken aan korting tot wel 40%

Wat vragen wij van jou?
Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je:

 • een hbo-opleiding als verpleegkundige met geldige BIG-registratie
 • bij voorkeur heb je ruime verpleegkundige werkervaring met cliënten met een (ernstig) meervoudig beperking
 • ondanks de solistische aard van je rol een solide samenwerking met je collega’s, die gericht is op het bevorderen van de gezondheid van cliënten
 • een goed observerend en reflecterend vermogen
 • je staat sterk in je schoenen, weet goed prioriteiten te stellen en je hebt kwaliteits- en deskundigheidsbevordering hoog in het vaandel staan.

Interesse?
Ben je al nieuwsgierig geworden naar onze organisatie? Onze teams en cliënten staan klaar om je warm te verwelkomen. Pak je kans en stuur ons je motivatie en cv via de sollicitatiebutton.

Heb je nog inhoudelijke vragen? Stel ze gerust. Team Ondersteunend Verpleegkundige is hiervoor bereikbaar, tussen 13:00u en 16:00u, op telefoonnummer 06-23308527

Recente vacatures

Home Instead Midden-Brabant

Klant Coördinator Thuiszorg

Tilburg
32 - 36 uur