Werktuigkundig technicus

36 uur
‘s-Hertogenbosch
RVE Servicebedrijf

Zoek jij de combinatie van werken met handen én hoofd in de technische sector? Solliciteer dan op de meest diverse werktuigkundige functie bij de Technische Service van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de afdeling Technische Service waar een fijne werksfeer heerst. Doordat er steeds vooruitstrevende technische ontwikkelingen plaatsvinden staat jouw persoonlijke ontwikkeling ook nooit stil. Het team bestaat uit 14 technici (verdeeld over aandachtsgebieden werktuigkunde, elektrotechniek en bouwkunde) en 6 coördinatoren.

Wat ga je doen?
Als werktuigkundig technicus controleer en corrigeer je werktuigkundige processen zoals luchtbehandeling, verwarming en koeling en voer je eerstelijns-correctief onderhoud uit aan de werktuigkundige gebouw-gebonden en niet gebouw-gebonden installaties. Concreet houdt dat in:
 • dat jij actief bijdraagt aan de HVAC installaties van ons ziekenhuis naast andere voorkomende werkzaamheden en dat je verstellingen kan verrichten indien gevraagd middels het gebouw beheer systeem (GBS) om tegemoet te komen aan wensen zoals comfort (inpandig klimaat);
 • dat jij de verschillende energiestromen volgt van grondstof (gas, water, buitenlucht, elektra) tot eindproduct en je bewaakt samen met de collega’s de balans tussen energie en comfort;
 • dat je in voorkomend geval assisteert bij medische gassen- en perslucht- installaties;
 • dat je kennis hebt van installaties in waterbeheer in de breedste zin van het woord; termen als legionella, afvalwater, drinkwaterkwaliteit en zwemwater zijn jou niet onbekend;
 • dat jij algemene handelingen uitvoert ten behoeve van het oplossen van eerstelijns storingen;
 • dat je servicegericht handelt naar de zorg.

Wat vragen we van jou?
Je bent een technicus die goed tot zijn recht komt in een dynamische omgeving waarin jij je hoofd koel kunt houden. Verder:
 • Je bent in bezit van een mbo-diploma in werktuigkundige richting, eventueel aangevuld met relevante cursussen;
 • Aantoonbare ervaring met een GBS is een pre;
 • Je werkt gestructureerd en accuraat, goede administratie vind je belangrijk; je uitgevoerde werkzaamheden opslaan ten behoeve van logging en historie van de installatie in een FMIS is jou niet vreemd;
 • Je bent organisatiesensitief en herkent verschillende belangen met betrekking tot bijvoorbeeld verbetervoorstellen.

Wat bieden wij jou?
 • Een contract voor onbepaald tijd voor 36 uur per week;
 • Inschaling conform cao-ziekenhuizen in FWG 45;
 • Salaris tussen de € 2.982,- en € 4.015,- (op basis van 36 uur per week) en wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring;
 • Een kilometervergoeding voor woon-werkverkeer of;
 • 85% vergoeding voor het reizen met het OV (trein of bus);
 • Een aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • Werktijden tussen 08:00 en 16:30 uur. In overleg is vroeger starten ook mogelijk;

Je draait mee in de bereikbaarheidsdiensten. Indien de werkzaamheden daar om vragen wordt er in de avonden en/of weekenden gewerkt. Dit zijn ca. 3 tot 5 weekenden per jaar.

Interesse in deze vacature?
Wij gaan graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marcel Barendregt, unithoofd, op telefoonnummer 06-21 82 59 60 of Arjen Boekema, Coördinator-W, op telefoonnummer 06-23 57 79 82. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment op telefoonnummer 06 – 10 03 55 27.

Je CV en motivatiebrief kun je insturen via het online sollicitatieformulier.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is erop gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer: Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

Zuidwester

Manager Vastgoed

Breda
32 - 36 uur
Sint Anna

Teammanager Facilitair

Boxmeer
28 - 32 uur