zoekt een

Helpende plus

Het Laar zoekt een helpende plus voor 24-32 uur per week
Als helpende plus doorbreek je samen met Het Laar de reguliere zorgcultuur. Daarom creëren we een thuis waar ouderen zichzelf kunnen ontwikkelen, waar we dromen stimuleren en waar ze zoveel als mogelijk kunnen leven zoals ze dat gewend waren. Natuurlijk met de beste ondersteuning en zorg waar nodig. Jij bent een verrijking voor onze huidige teams. Jouw focus ligt op het welzijn van de ouderen. Tijdens je dienst ben je bij bewoners over de vloer of gezellig in de ontmoetingsruimtes. Je kent de mensen dan ook door en door. Je hebt wisselende diensten.

Samen zorgen
Als helpende plus ondersteun je de bewoners in het wonen en de huishouding. Je verricht ADL-handelingen en je stimuleert de bewoner om activiteiten te ondernemen. Omdat je de bewoners zo goed kent, weet je hoe je dit kunt stimuleren bij hen. Je vindt het fijn om in een team te werken, zodat je je ideeën, kennis en ervaring kunt delen met je collega’s. In de praktijk help je de ouderen met de alledaagse ondersteuning; de verzorgenden en verpleegkundigen leveren de intensievere zorg.

Aandacht voor de sociale omgeving
Binnen de Laargemeenschap zorgen we voor een aangename dag en streven we naar een participatiesamenleving. Als helpende plus speel jij daarin ook een rol en je stimuleert dat de bewoners actief blijven. Zo bevorder je de zelfredzaamheid en de eigen regie.

Wij bieden:
Een baan van 24 tot 32 uur per week; inschaling vindt plaats volgens de CAO VVT in FWG 30. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. Ingang dienstverband zo spoedig mogelijk.

Wij vragen:

• diploma helpende Zorg & Welzijn én een certificaat Plus (of diploma helpende Plus) om de verpleegtechnische handelingen te verrichten die bij deze functie horen;
• ordelijk en hygiënisch werken;
• affiniteit met ouderen;
• integriteit en betrouwbaarheid;
• een teamspeler met inlevingsvermogen en geduld.

Bij Het Laar:

• gaan we altijd voor een aangename dag;
• hebben we volop aandacht voor bewoners én medewerkers;
• denken we in mogelijkheden en durven we te dromen;
• is ruimte voor jouw creatieve inbreng;
• zijn talloze groeimogelijkheden.

Het Laar bruist
Het Laar is een stijlvolle woonzorgorganisatie, waar alle vormen van ondersteuning beschikbaar zijn. Van een lichte steun in de rug tot intensieve verpleging en behandeling. Ook thuiszorg is een optie. We helpen ouderen zó te leven zoals ze dat zelf willen. Dat begint bij de beste verzorging en verpleging, maar we zetten graag een stap of twee extra. Voor onze (wijk)bewoners is dan ook veel te beleven bij Het Laar. Denk aan samen genieten van lekker eten, mooie optredens en films, creatieve workshops, en uitstapjes naar de wekelijkse markt of de stad. Het Laar maakt het mogelijk.

Contact

Sharon van de Ven
manager zorgteams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
Kempenhaeghe

Helpende zorg en welzijn bij buitenhuis in Someren

Someren
24 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Zorgassistent(e) Longgeneeskunde

's-Hertogenbosch
20 - 28 uur