zoekt een

Huishoudelijke hulp ambulant

Ook zonder zorgdiploma kun je het verschil maken. Lijkt  het jou te gek om iets te betekenen voor mensen die jouw hulp hard nodig hebben? Smart-Coach B.V. is per direct op zoek naar een Huishoudelijke Hulp zorg. Wil jij werken bij een enthousiaste en eigenwijze organisatie? Wil je werken onder schooltijd? Of juist in de middag? In overleg met elkaar is veel mogelijk. Samen met ons, zorg jij voor een spic en span thuis voor onze cliënten.

Als Huishoudelijke Hulp zorg ga jij zelfstandig op pad en werk je bij de mensen thuis. Jij bent degenen die ervoor zorgt dat jouw vaste klanten een schoon huis binnen wandelen. Jij verricht huishoudelijke werkzaamheden, zoals stoffen, dweilen en de badkamer poetsen. Je bent meer dan 'de poets'. Je levert namelijk een waardevolle bijdrage in het zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen van onze cliënten in onze samenleving. Ben jij het huishoudelijke wonder wannaar wij op zoek zijn? Bel of mail dan voor een kennismaking, we leren jou graag kennen.

 

Voor deze functie is een rijbewijs nodig. Daarnaast is het aanvragen van een VOG noodzakelijk. Mocht je bij ons komen werken, zullen wij dit voor je verzorgen. 

Contact

Wendy Boumans
Zorgmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Loods

Activiteitenbegeleider

's-Hertogenbosch
20 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medisch Maatschappelijk Werk

's-Hertogenbosch
20 - 24 uur
MEE De Meent Groep

Programmamanager

Tilburg
24 - 28 uur