zoekt een

Functioneel Beheerder

Met jouw expertise richting geven aan de noodzakelijke transformatie in de zorg? Als functioneel beheerder kan het wél bij Mijzo.

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor. Zet jij de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met Mijzo
In de rol van Functioneel Beheerder Zorg zet jij de zorgbehoeften om, in een optimaal functionerend zorgsysteem, bijvoorbeeld ons elektronisch cliëntendossier (Puur/Ysis) en/of het medicatiesysteem (Medimo) van Mijzo. Hiervoor werk je samen met een aantal IT- en zorgcollega’s en heb je directe interactie met gebruikers voor 2e-lijnsondersteuning. We voeren gesprekken met hen over incidenten en verzoeken tot systeemaanpassingen.

In deze rol ondersteun je medewerkers in de zorg, met als doel een efficiënter gebruik van hun tijd. Verder ben je betrokken bij het beheer en de optimalisatie van de zorgsystemen en ben je actief betrokken bij updates en innovaties.

Ons werk is kort cyclisch; we bespreken doelen en plannen deze in, waarbij nauwe samenwerking cruciaal is. Tegelijkertijd geniet je van de vrijheid om je werk zelfstandig in te richten.

Waar ga je werken
Je bent werkzaam binnen het cluster IT. Je hebt een stel bevlogen en betrokken collega's die samen met jou verder vorm willen geven aan de organisatie. Je werkt deels vanuit huis maar bent ook werkzaam op de locaties binnen Mijzo. Er heerst een informele en prettige werksfeer waarin je veel vrijheid hebt om je werk zowel zelfstandig als in teamverband uit te voeren. Ons werk heeft veel impact op de duizenden cliënten, hun verwanten en de interne collega’s.

Wie ben jij?
Je past bij ons als je hbo werk- en denkniveau hebt en affiniteit hebt met systemen die zorgprocessen ondersteunen. Ook heb je enkele jaren werkervaring als functioneel beheerder en kom jij goed tot je recht in een dynamische omgeving. Je bent bereid om nieuwe systemen te leren kennen.

Daarnaast:
 • Ben je proactief, je neemt initiatief en handelt met een vooruitziende blik
 • Ben je klantgericht, je begrijpt en prioriteert gebruikersbehoeften
 • Kun je goed samenwerken en ben je een wendbare teamspeler
 • Ben je nieuwsgierig en denk je in mogelijkheden, je verkent en implementeert innovatieve oplossingen
 • Herken je verschillende informatie- en gebruikersbehoeften en stem je hier goed op af
 • Identificeer jij snel problemen en weet je deze effectief op te lossen
 • Kun je flexibel omgaan met veranderingen in IT en bedrijfsprocessen
 • Heb je affiniteit met de doelgroep en begrijp je specifieke behoeften en context van gebruikers
 • Is het een pre als je kennis hebt van Puur, Ysis, Medimo en/of Zorgdomein

En wat bieden we jou?
 • Een contract voor onbepaalde tijd 32 tot 36 uur per week
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 50 (max. € 4.370,94 bruto per maand, o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van ervaring
 • De kans om te werken met de nieuwste zorgsystemen en jezelf verder te ontwikkelen
 • Een persoonlijk ontwikkelplan met ruimte voor opleidingen en cursussen
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak tijdens je eerste 100 dagen op een leuke manier kennis met de organisatie
 • Een warm welkom bij de Mijzo Intro Show: een spetterende introductie in het theater van Mijzo
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Wacht niet te lang!
Wil je eerst nog wat vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel gerust met Stephan de Wit, transitiemanager IT. Je kunt hem bereiken op 06-22605479

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Nog meer Mijzo? Kijk dan op www.mijzo.nl, www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Stephan de Wit
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Avoord

Applicatiebeheerder

Etten-Leur
24 - 28 uur
Stichting PSW

Beheerder telefonie en zorgdomotica

Herten
32 - 36 uur