zoekt een

Medewerker schoonmaak

Wat ga je doen
Als medewerker schoonmaak bij Maasziekenhuis Pantein ben je met een team verantwoordelijk voor de schoonmaak van onze patiëntkamers en de daaraan grenzende algemene ruimtes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de linnenvoorziening in huis.

We zijn op korte termijn op zoek naar nieuwe collega's die ons team wil komen versterken als medewerker schoonmaak. De schoonmaak in ons ziekenhuis wordt 7 dagen per week gedaan. Je werkt in ploegen, waarbij de werktijden liggen tussen 8.00 uur en 20.30 uur. Ben jij een teamplayer en spreekt het werken in een zorgomgeving je aan, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 15 van de cao Ziekenhuizen (minimaal € 2279,- / maximaal € 2679, bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
 • MBO 2 niveau;
 • Kennis en ervaring van schoonmaakwerkzaamheden in een soortgelijke omgeving is een pre maar geen vereiste;
 • Je kan goed zelfstandig werken en hebt een dienstverlenende houding;
 • Je spreekt de Nederlandse taal;
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. De kosten die je maakt voor deze aanvraag mogen bij ons gedeclareerd worden.

Wat bieden we jou?
 • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 15 van de cao Ziekenhuizen (minimaal € 2279,- / maximaal € 2679,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8,33% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (bijna gelijk aan een 13de maand);
 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
 • Een baan in een veelzijdige organisatie;
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht team;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
 • Fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, computer, telefoon en fitnessabonnement.

Uiterlijke datum reactie
27/05/2024

Meer weten?
Het betreft een functie van minimaal 16 tot maximaal 24 uur per week. We zijn flexibel en luisteren graag naar jouw wensen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact op met Rob Eissing, Teamleider facilitair via telefoonnummer 0485-845000.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met afdeling recruitment per mail via werken@pantein.nl of via telefoonnummer 06-34390508.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (#1076124).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Mayke van Elk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg
Avoord

Medewerker Horeca en Evenementen

Etten-Leur
16 - 20 uur