Verzorgende IG

Het Buitenhuis is per direct op zoek naar een verzorgende IG vanaf 24 tot 32 uur per week.

Ben jij EVV’er? Lees dan ook vooral verder! 

In het mooie dorp Esch ligt Het Buitenhuis; een gemoderniseerde, kleinschalige woonzorglocatie voor 27 cliënten met dementie. De sfeer is er fijn en warm! De ruimtes zijn open en licht, daarbij is de bewegingsvrijheid voor de bewoners groot. Er wordt genoten van de heerlijke tuin, die zeer toegankelijk is. Vanuit de gemeenschap zijn er allerlei initiatieven en zetten vrijwilligers zich actief in voor onze bewoners. De mooie appartementen bieden hen een fijne woon/leefomgeving. Men voelt zich hier écht thuis! Het stijlvolle bed & breakfast grenst aan het Buitenhuis. Het bed & breakfast van het Buitenhuis is een erkend zorghotel. Aangenaam verblijven en passende zorg en ondersteuning gaan hier hand in hand. Het Buitenhuis streeft naar een hoge mate van aandacht voor de wensen van de cliënt en heeft de focus op hospitality en exclusieve serviceverlening. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM.
 
De functie in hoofdlijnen
We zoeken een verzorgende IG die vanuit trots en passie de ouderen zorg naar een hoger niveau tillen. De functie stelt je in de gelegenheid om de zorg voor deze groep cliënten samen met jouw collega’s inhoudelijk vorm te geven. 
Jouw taken: 
•    Het bieden van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op een aangenaam leven voor cliënten;
•    Via zorgplannen, multidisciplinair samengesteld, wordt de cliënt zorg op maat aangeboden;
•    Signaleren en bespreken van knelpunten in de verzorging;
•    Observeren van de cliënt en signaleren van non-verbale signalen;
•    Handelen conform gemaakte omgangsafspraken.
•    Je bent inzetbaar in alle diensten en 2 weekenden per maand.

Wij vragen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, eventueel aangevuld met een EVV certificaat of de bereidheid om deze te behalen. Je werkt graag met ouderen en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met Psychogeriatrische cliënten. Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s. Medewerkers van ZGEM ontwikkelen zich tot eigentijdse professionals waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap. Je staat sterk in je schoenen en hebt het vermogen de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben je creatief in denken en handelen waarbij je altijd je doel voor ogen houdt, communicatief vaardig bent en kan je omgaan met feedback. 
Het Buitenhuis is zich ervan bewust dat we voor nieuwe uitdagingen staan. We dragen, als één team bestaande uit verschillende disciplines, samen zorg voor het welzijn van onze bewoners. Belangrijke speerpunten zijn Samen Doen, Leven in Vrijheid, kwaliteitsregister en werkgeluk. Ben jij positief kritisch, een verbinder en ga je graag nieuwe uitdagingen aan, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. 
-    De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). 
-    De functie van EVV’er is ingedeeld in FWG 40 (minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). 
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Ineke Ernst, teamcoach, via 06-51952149.
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur via de link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-406-verzorgende-ig
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-406.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur