zoekt een

Vakantiewerk/bijbaan regio Noord Brabant

Ben je op zoek naar zinvol vakantiewerk/bijbaan in de regio's Waalwijk, Drunen, Wijk en Aalburg, Oosterhout, Raamsdonksveer of Biezenmortel (omgeving Tilburg)? Bij Prisma help je mensen met een beperking een fijne tijd te hebben. Ontdek jouw talenten en verdien tot wel €13,70 per uur! Klinkt interessant? Lees snel verder!

Met wie ga je werken?
Bij Prisma wonen en werken mensen met een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking op een van de 180 locaties, verspreid door Noord-Brabant. Jij kunt aan de slag bij een van die locaties bij jou in de buurt. We kijken namelijk samen naar de locatie die het beste bij jou past. Je helpt je collega's bij dagelijkse activiteiten en helpt de cliënten op verschillende vlakken.

Dit ben jij
Bij Prisma draait het om de cliënten. Wat jouw kwaliteiten ook zijn, het is belangrijk om te ontdekken wat je kunt bieden aan de cliënten die je gaat ondersteunen. Écht contact is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hebt er plezier in om met medewerkers en cliënten in contact te zijn.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Het aantal uren wordt in overleg met jou besproken. Zo zorgen we samen voor een goede balans tussen werken en vakantie vieren.
  • Afhankelijk van leeftijd is het uurloon minimaal bruto €13,- (16 jaar oud) en €13,70 (18 jaar oud), exclusief eventuele onregelmatigheidstoeslag.
  • Met de vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) kun je alvast sparen voor de volgende vakantie.
  • Je krijgt bij ons een kilometervergoeding, en je krijgt de kosten voor de verplichte VOG vergoed.

Wat wij jou verder bieden
Prisma biedt jou deze uitdagende werkplek waar ruimte is om jezelf te ontdekken en om kennis te maken met het vak. Zo kun je bijvoorbeeld als vakantiekracht ontdekken of het werken in de gehandicaptenzorg iets voor jou is. Het is afwisselend werk, want geen dag is precies hetzelfde. En je draagt bij aan een fijne dag voor de bewoners! Soms alleen al door samen een spelletje te spelen of een boodschap te gaan doen in het dorp.

Natuurlijk leer je super veel over de cliënten, maar ook mensen in het algemeen. Je zorgt dat de sfeer in de groep gezellig blijft, en je leert elkaar begrijpen als dat soms moeilijk is: bijvoorbeeld omdat de cliënt niet met woorden communiceert.

Dit verwachten wij van jou
We hopen dat je met veel plezier en enthousiasme naar je werk gaat! Dat zorgt er ook voor dat je de cliënten en collega’s goed kunt ondersteunen en hen een fijne dag kan geven. Ook is het belangrijk dat je een open houding hebt, zodat je je kunt aanpassen tijdens onverwachte situaties. Maar het belangrijkste is dat je veel wil leren, want dan komt de rest vanzelf.

Relevante eisen
  • Of je nu een opleiding voor verzorgende of verpleegkundige doet, dat maakt niet uit! Zelfs als je helemaal geen opleiding voor de zorg doet, ben je welkom. Je kunt altijd helpen in de zorg, als je maar geïnteresseerd bent in de bewoners van jouw locatie.
  • In overleg met jou kijken we wanneer jij komt werken. Omdat we onregelmatig werken, kun je flexibel zijn! Zo werk je soms een ochtenddienst, maar begin je af en toe ook pas later. Zo is er ook nog genoeg tijd voor vakantie! Je kunt wel altijd ‘s avonds in je eigen bed slapen, want je hoeft geen nacht- of slaapdiensten te draaien.
  • Je bent ten minste drie weken beschikbaar in de zomermaanden.

Ben je nu al stagiair en wil je graag meer betekenen dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren! Jij bent voor ons belangrijk. Ook als je student bent en dit vakgebied wil leren kennen, is dit een uitgelezen kans om een kijkje te nemen binnen de gehandicaptenzorg.

Voor meer informatie neem contact op met recruitment via recruitment@prismanet.nl

Contact

Ilse Bakker
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider locatie De Regenboog Brakel

Zaltbommel
24 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medewerker regionale bloedafnamedienst

's-Hertogenbosch
12 - 20 uur
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Vakantiekracht Zorg

Halsteren