zoekt een

BBL Verzorgende IG of BBL Verpleegkundige op locatie Raffy

Ben jij op zoek naar een BBL plek waar je als leerling Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige vol enthousiasme aan de slag kan? Ligt jouw hart in de zorg, sta jij open om te werken met kwetsbare ouderen in een cultuurspecifieke omgeving op locatie Raffy, Lâle of De Leystroom? Solliciteer dan op deze vacature!

Klinkt goed! Maar wat ga je eigenlijk doen?

BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) is een opleiding op MBO-niveau. Studenten die een BBL-opleiding volgen, combineren leren en werken. Wat je leert op school kun je daarom meteen in de praktijk brengen op je werk. Begeleiding en coaching in de praktijk vindt direct plaats door de aanwezige werkbegeleiders binnen het zorgteam. Daarnaast wordt het leertraject volledig gecoördineerd door onze praktijkopleider.

We zijn op zoek naar BBL leerlingen Verzorgende IG (MBO niveau 3) of Verpleegkundige (MBO niveau 4) per 1 september 2024.


En wat krijg je hiervoor terug? *Tromgeroffel*

We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

  • Uren in overleg (minimaal 24 uur)
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT
  • De opleiding, waar je jezelf na akkoord voor moet inschrijven, wordt volledig door Egala Zorg bekostigd. Bij voortijdig stoppen met de opleiding of het na diplomering vroegtijdig (binnen 2 jaar) beëindigen van het dienstverband op initiatief van de werknemer geldt een terugbetalingsregeling.
  • Een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, welke bij wederzijds goedvinden jaarlijks wordt verlengd.
  • Uitstekend pensioen bij PFWZ
  • Reiskosten o.b.v. de CAO
  • 8% vakantiegeld (in mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (in november)
  • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen
  • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties
  • Werken bij een organisatie waarbij iedereen elkaar echt ziet en waarbij je impact kan maken.


Maar wat verwachten we van jou?
Verzorgende IG (niveau 3):

Je bent een gemotiveerde zorgmedewerker die naast de dagelijkse taken zoals ADL, zorgt voor welzijn en een veilige leefomgeving. Persoonsgerichte zorg staat voor jou voorop waarbij je rekening houdt met het zorgleefplan van de bewoner, de protocollen en richtlijnen van de organisatie.
Als leerling Verzorgende IG wil je je graag verder ontwikkelen in o.a. medicatie, verpleegtechnische handelingen en verantwoordelijke taken/diensten. Voor jou zit de uitdaging in bijvoorbeeld het verzorgen en bijwonen van MDO (multidisciplinair overleg), artsenvisite voorbereiden en het begeleiden van leerlingen. Je signaleert, bent alert en onderneemt hierop acties.
Het nemen van je eigen verantwoordelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast heb je een onderzoekende houding en kan je ook zelfstandig werken.

 

Verpleegkundige (niveau 4):

Je bent een gemotiveerde zorgmedewerker die naast de dagelijkse taken zoals ADL, zorgt voor welzijn en een veilige leefomgeving. Ook kan je een team aansturen. Persoonsgerichte zorg staat voor jou voorop waarbij je rekening houdt met het zorgleefplan van de bewoner, de protocollen en richtlijnen van de organisatie.
Als leerling Verpleegkundige wil je je graag verder ontwikkelen in o.a. medicatie, verpleegtechnische handelingen en verantwoordelijke taken/diensten. Voor jou zit de uitdaging in het EVV-schap (eerst verantwoordelijke verpleegkundige) en het stellen van verpleegkundige diagnoses. Je signaleert, bent alert en onderneemt hierop acties.
Je ontwikkelt naar professionaliteit volgens de CanMEDS rollen, verantwoordelijkheid, leiderschap en kan hierbij klinisch redeneren.
Je gaat aan de slag met verdiepen in bijvoorbeeld medicatieveiligheid, verpleegtechnische handelingen, palliatieve zorg, wond- en decubituszorg, onbegrepen gedrag, Wet Zorg en Dwang en zorgtechnologie.

 

Bij Egala Zorg, zorgen we voor elkaar

Wij zijn Egala Zorg. Met drie locaties en thuiszorg is Egala Zorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving. We bieden cultuurspecifieke zorg. Dat betekent dat we ouderen met verschillende achtergronden verzorgen. Dit doen we op een manier zoals zij dit vanuit hun cultuur gewend zijn. Egala Zorg heeft drie verschillende locaties. Raffy is er voor Indisch/Molukse ouderen, Lâle is er voor Turkse ouderen en De Leystroom voor Brabantse ouderen.

Drie unieke locaties dus, maar we zijn allemaal gelijk! Of dat je nu start als Medewerker Huishoudelijke Dienst of in het bestuur. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan onze organisatie en wordt daarom gewaardeerd. Er werken bij Egala Zorg in totaal ongeveer 400 medewerkers en 180 vrijwilligers. Wij bieden gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg. Je krijgt bij ons de ruimte om te groeien en ontwikkelen. Zo kun jij er écht toe doen voor de ouderen. Jij bent een belangrijk onderdeel van hun dag en maakt daarmee het verschil. Dat geeft voldoening! Ons alvast beter leren kennen? Kijk dan bijvoorbeeld op onze werken bij website, onze LinkedIn pagina of de TikTok pagina van locatie De Leystroom.

 

Al enthousiast en overtuigd…?

Zie jij jezelf al bij ons als BBL leerling aan de slag gaan op locatie Raffy? Solliciteer dan vóór 20 mei 2024 en stuur je motivatie met CV! Geef duidelijk aan welk niveau opleiding je zou willen volgen.

 

… of wil je eerst nog wat meer informatie?

Vragen over het proces? App de recruiter: 06 57925088 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl!

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting LOEK@YOU

Afstudeeronderzoek interne communicatie

Veldhoven
In overleg
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Operatieassistent in opleiding

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Bernhoven

SEH verpleegkundige in opleiding

Uden
24 - 36 uur