zoekt een

Verzorgende / Verzorgende IG

Wat ga je doen
Symfonie is een zorgcentrum midden in Boxmeer, waar intra- én extramurale zorg verleend wordt. Er zijn 3 etages met 20 appartementen waar verpleeghuis-/intramurale somatische zorg geleverd wordt, en 1 woongroep van 8 appartementen waar PG zorg geboden wordt. Naast/aangrenzend aan Symfonie huren inwoners een appartement, daar woont men zelfstandig/thuis en daar kan men extramurale zorg/thuiszorg en/of VPT zorg ontvangen.
Je gaat ook samenwerken met de andere teams in/rondom Symfonie, prettig samenwerken staat voorop.

We zoeken een Verzorgende / Verzorgende IG die net even anders is. Uiteraard heb je passie voor je werk. Dat is vanzelfsprekend binnen Pantein. Je bevordert zelfstandigheid en zelfredzaamheid en je hebt tevens een passie voor welzijn. Je werkt in een team met een goede sfeer. Jij gaat er samen met jouw team voor zorgen dat de bewoners persoonlijke zorg op maat krijgen. Naast de zorgtaken verricht je bij je competenties passende taken binnen het team. Binnen Pantein werken we in een platte organisatie met zelf coördinerende teams om adequaat in te spelen op de behoefte van de cliënt en van de zorgprofessional. Ben jij iemand die van een uitdaging/pionieren houdt, dan zoeken wij jou!
Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 35/40 van de cao VVT (minimaal € 2399/2536,- / maximaal € 3256/3502,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Je werkzaamheden als Verzorgende / Verzorgende IG bestaan uit;
 • Ondersteunen, begeleiden, verzorgen en verplegen van cliënten;
 • Intensief samenwerken met familieleden en mantelzorgers, met als doel het leven van de cliënt zo aangenaam mogelijk te maken en de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de cliënt zo lang mogelijk te behouden;
 • Afstemming met informele zorg, familie en mantelzorg en andere professionals;
 • Samen organiseren van dat wat nodig is om de beste zorg en begeleiding te kunnen leveren;
 • Een actieve bijdrage leveren aan het verbeteren van processen en verhogen van de kwaliteit van zorg;
 • Bieden van structuur en veiligheid, middels een respectvolle en inlevende bejegening van onze cliënten;
 • Bieden van een fijne dag; zinvolle daginvulling.

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
 • Afgeronde opleiding tot Verzorgende / Verzorgende IG;
 • Relevante werkervaring is fijn, maar niet noodzakelijk;
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. De kosten die je maakt voor deze aanvraag mogen bij ons gedeclareerd worden.

Wat bieden we jou?
 • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 35/40 van de cao VVT (minimaal € 2399/2536,- / maximaal € 3256/3502,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (bijna gelijk aan een 13de maand);
 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
 • Een baan in een veelzijdige organisatie;
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht team;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
 • Fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, computer, telefoon en fitnessabonnement.

Uiterlijke datum reactie
15/07/024

Meer weten?
Het betreft hier een functie van gemiddeld 20 tot 24 uur per week. We gaan graag het gesprek met je aan over je werkwensen en ambities.

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact op met Chantal van Haren, Teammanager 06-13247044 of Andrea Verhagen, Manager Zorg en Bedrijfsvoering via telefoonnummer 06-12654737.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ilona Simons Denissen, Recruiter per mail via werken@pantein.nl of via telefoonnummer 06-22690479.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld (#1076618)

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Ilona Simons - Denissen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Verzorgende (IG) - thuiszorg Uden

Uden
12 - 32 uur
Catharina Ziekenhuis

Zorgassistent Orthopedie - parttime

Eindhoven
16 - 28 uur