zoekt een

Coördinerend Verzorgende IG | Dagbehandeling en Thuiszorg PG | Uren in overleg

Ben jij Coördinerend Verzorgende IG en op zoek naar een leuke afwisselende baan in de zorg? Dan is werken in ons gespecialiseerde PG thuiszorgteam regio Oss en dagbehandeling ‘Ons Stekkie’ in Herpen iets voor jou!

PG thuiszorgteam regio Oss
Uniek voor het PG thuiszorgteam regio Oss is dat wij ook thuiszorg geven aan cliënten, die voor en na de dagbehandeling hulp nodig hebben. Tevens geven wij ook zorg aan de cliënten thuis met dementie en zorgmijdend gedrag die niet naar de dagbehandeling gaan. Het bereidt maken tot zorg en het winnen van vertrouwen is dan ook echt onze/jouw uitdaging! Het bieden van structuur is belangrijk en je leert mensen ook beter kennen. Die kennis gebruik je weer om goede zorg te kunnen geven thuis! Wij bieden thuiszorg in de gehele regio Oss.

Dagbehandeling Ons Stekkie Herpen
Je komt te werken op onze locatie dagbehandeling Ons Stekkie in Herpen als coördinerend Verzorgende IG. Het doel van de dagbehandeling is het geven van een zinvolle dagbesteding, in de gezellige landelijke omgeving, aan mensen met dementie. Cliënten blijven in beweging en zijn (als het kan) lekker buiten. Wij gaan iedere dag samen wandelen. Tevens bieden wij nog activiteiten aan zoals lezen van de krant, gymmen, dansen, muziek, ons koor, creatieve activiteiten in ons prachtig atelier en het trainen van het geheugen. Ook kunnen we gebruik maken van onze specialisten, zoals psycholoog, ergotherapeut, fysiotherapeut, bewegingdagoog en diëtiste.
We boffen met enthousiaste vrijwilligers, die samen met ons al deze activiteiten mede mogelijk maken.

Op de dagbehandeling worden cliënten aangesproken op hun mogelijkheden en niet op hun tekorten. Door een zinvol en herkenbaar programma bieden wij structuur aan onze cliënten. Tot slot biedt de dagbehandeling ook mantelzorgers wat tijd voor zichzelf. Op deze manier kunnen zij de zorg thuis langer volhouden.

Wil je meer weten over Ons stekkie? Volg ze op Facebook!

Dit ga je doen
In deze afwisselende functie werk je gecombineerd in de thuiszorg en op de dagbehandeling. Op dagbehandeling wordt zorg geboden, maar is er ook ondersteuning op het gebied van activiteiten. De zorg in de thuissituatie richt zich op persoonlijke verzorging, verpleging, zorg toegankelijk maken en/ of ondersteuning bieden bij de regie gedurende de dag. (van 7.00 uur tot maximaal 23.00 uur). Dit alles met maar één doel: elke dag voor de cliënten zo fijn mogelijk maken.
De werkdagen in de thuiszorg zijn afhankelijk van welke route je hebt.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:
 • Een fijne werkplek bij jouw in de buurt en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FGW 40: minimaal € 2.695,- en maximaal € 3.503,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • Direct een vaste arbeidsovereenkomst;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt minimaal een MBO 3 diploma Zorg en Welzijn.

Daarnaast:
 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;
 • Ben je positief kritisch en zet je je in om de zorg continu te verbeteren;
 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;
 • Je bent integer, betrouwbaar, hulpvaardig en representatief en hebt tact en inlevingsvermogen;
 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;
 • Jij hebt affiniteit met dementie en je kunt omgaan met zorgmijdend gedrag;
 • Jij bent in bezit van een rijbewijs en auto en kunt/wilt deze gebruiken voor je werk.

Functie-eisen
Functievereisten
Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes:
 • Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Merel Breumelhof (Recruiter) via 06 16 16 21 77. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je het beste contact opnemen met Teammanager Frank Verstappe, 06 16 33 89 95.

#LI-MB1

Recente vacatures

Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Verzorgende (IG) wijkteam

Geertruidenberg
In overleg
A Zorg

Verzorgende IG

Eindhoven
In overleg