Operatieassistent

Aantal uur in overleg
‘s-Hertogenbosch

Wil jij als operatieassistent werken in hét topklinische ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch? En wil jij werken op ons mooie OK- complex? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?
Je komt te werken in een divers team waar samenwerking centraal staat. We zijn niet alleen harde werkers, maar ook echte teamspelers die voor elkaar klaarstaan. We houden ook van gezelligheid en humor, dus dit mag zeker niet ontbreken.

Op ons mooie, lichte OK-complex vind je 16 moderne operatiekamers met daarin de nieuwste technische voorzieningen, zoals robotchirurgie, endo-suites en een interventiekamer. Vrijwel alle verschillende specialismen zijn hier vertegenwoordigd, waardoor je de mogelijkheid hebt jezelf breed te ontwikkelen. Wij zetten in op talentontwikkeling en bieden je de mogelijkheid om verder te groeien en nieuwe ervaringen op te doen.

Wil jij een persoonlijk verhaal horen van onze Operatieassistent? Beluister hier de podcast over het werken bij de OK! Kijk ook op onze website voor een impressie van ons mooie operatiecentrum of loop een dagje mee in de vlog van operatie assistent Sandra. Op Instagram en LinkedIn zijn we te vinden met alle laatste nieuwtjes!

Wat ga je doen?
Als operatie assistent ondersteun en assisteer je de chirurg voor, tijdens en na de operatie van een patiënt. Jij zet je elke dag in voor de beste patiëntenzorg. Verder;
 • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de operatie;
 • Je geeft op het juiste moment de juiste apparatuur, instrumenten en hechtmateriaal aan waardoor de arts of chirurg zo goed mogelijk kan opereren;
 • Tijdens de operatie ben je aan het instrumenteren, omlopen en assisteren;
 • Je werkt nauw samen met andere professionals op de operatiekamer en verdeelt de taken;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het actualiseren van de instrumentensets en protocollen;
 • Je begeleidt leerlingen.

Wil je meer lezen over jouw functie als Operatieassistent? Klik hier. Of kom gezellig langs voor een informeel koffiemoment als je meer wilt weten over de functie!

Wat vragen we van jou?
 • Jij bent in bezit van een diploma Operatieassistent;
 • Je bent nauwkeurig en stressbestendig;
 • Je bent goed in het luisteren naar wat de artsen nodig hebben en kan hier professioneel mee omgaan;
 • Je hebt een goed uithoudingsvermogen, aangezien operaties soms lang kunnen duren;
 • Jij bent een leergierig en ontwikkelgerichte operatieassistent die zich helemaal thuis voelt op ons OK- complex.

Wat bieden wij jou?
 • Een contract voor onbepaald tijd / Een jaarcontract. Het aantal uur is in overleg;
 • Inschaling in FWG 55 conform CAO ziekenhuizen tussen de € 3.434, - en € 4.842, - per maand (op basis van 36u per week); Let op: in juni 2024 komt hier 5% loonsverhoging bovenop vanuit onze CAO’;
 • Een KM vergoeding voor woon-werkverkeer of;
 • 85% vergoeding voor het reizen met het OV (trein of bus);
 • Een leuke aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;

Interesse in deze vacature?
Wij komen graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jiska Hendriks op telefoonnummer 06 – 83231829. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment op telefoonnummer 073-553 8675.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

GGz Breburg

APH Triagist GGz

Tilburg
16 - 36 uur
Anna Zorggroep

Oncologieverpleegkundige

Geldrop
In overleg