Mbo verpleegkundige - Intensieve SamenwerkingsAfdeling

Interne Geneeskunde, Nefrologie, Reumatologie en Intensieve SamenwerkingsAfdeling (ISA)
24 - 36 uur
‘s-Hertogenbosch

De kracht van de afdeling is de samensmelting van meerdere specialismen op één afdeling. Deze combinatie van specialismen biedt jou diversiteit en verbreding van je vak! Ben jij hiernaar op zoek? Lees dan snel verder!

Waar ga je werken?
De afdeling telt in totaal 32 bedden en bestaat uit de specialismen Interne Geneeskunde, Nefrologie, Reumatologie en de Intensieve Samenwerkingsafdeling (ISA). De ISA is een samensmelting van vier specialismen: longgeneeskunde, geriatrie, cardiologie en interne geneeskunde. Bij patiënten die opgenomen worden op de ISA is er altijd sprake van multiproblematiek, waarbij meerdere specialismen betrokken zijn. Hier bepalen de vier betrokken specialismen in nauwe samenwerking met elkaar, de verpleegkundige en de patiënt snel het beleid.

Je komt terecht in een betrokken en open team. De collega’s vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn, want dan ben je op je best. Er heerst een fijne, open sfeer waardoor je gemakkelijk met je collega’s kunt overleggen. Iedereen helpt elkaar graag en voelt zich verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afdeling. De warmte in het team wordt ervaren en zeer gewaardeerd.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige op onze afdeling kom je in aanraking met een diversiteit aan specialismen. Vanwege de samensmelting van meerdere specialismen op één afdeling heb je veelal te maken met hoogcomplexe zorgvragers waarbij multiproblematiek speelt. Verder:
 • Je schakelt tussen verschillende specialismen en legt verbanden tussen verschillende ziektebeelden en symptomen;
 • Je bent van veel zaken op de hoogte en leert ontzettend veel doordat je met verschillende ziektebeelden en specialismen te maken krijgt;
 • Je blijft continu in ontwikkeling en jouw baan blijft hierdoor uitdagend.

Wil je meer weten? Bekijk dan vooral het filmpje (hier!) en neem een kijkje op onze afdeling via Instagram allroundnurses.

Wat vragen wij van jou?
 • Je beschikt over een diploma mbo verpleegkundige en hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een beschouwend specialisme;
 • Kennis en goede uitvoering van technische vaardigheden is een vereiste;
 • Je hebt passie voor de specialismen Nefrologie/ Algemeen Interne Geneeskunde/ Reumatologie. Je straalt positiviteit uit en staat open voor veranderingen en ontwikkelingen;
 • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en durft op te komen voor jouw professionele visie en expertise;
 • Je bent een teamplayer op alle niveaus. Je bent flexibel, stressbestendig en durft feedback te geven en te ontvangen;
 • Je bent inzetbaar voor alle diensten. Je dient in staat te zijn bewust te handelen ten aanzien van aspecten van patiëntveiligheid die relevant zijn voor deze functie.

Wat bieden wij jou?
 • Een jaarcontract voor 24-36 uur per week;
 • Inschaling in FWG 45, conform CAO ziekenhuizen tussen de €2.982, - en €4.015 - bruto per maand (op basis van 36u per week);
 • Een KM vergoeding voor woon-werkverkeer of;
 • 85% vergoeding voor het reizen met het OV (trein of bus);
 • Een leuke aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%;
 • De afdeling biedt ruimte opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden, zoals cursussen om jouw kennis over bijvoorbeeld ziektebeelden up-to-date te houden. Jouw ambitie en loopbaan staan centraal!

Interesse in deze vacature?
Wij komen graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Anne-Marie Verhoeven of Brenda Voogt (Unithoofden). Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 073-553 2437. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Team Recruitment op telefoonnummer 073-553 8675.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg