zoekt een

(basis)arts diagnostiek

Ben jij basisarts en op zoek naar een leuke baan buiten het ziekenhuis? Vind je het leuk onderdeel te zijn van eerstelijnszorg op het gebied van cardiologie? Dan is dit de baan voor jou! Wij zijn Star-shl en wij zijn op zoek naar een arts diagnostiek voor 24-28 uur per week.

Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. De diagnostische centra zijn opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en zo optimaal mogelijk te organiseren, voor het welzijn van de patiënt. Onze 1.200 medewerkers leveren een uitgebreid palet aan diagnostische diensten voor meer dan 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals werkzaam in andere zorginstellingen.
We nemen bloed af en voeren functie- en beeldvormende onderzoeken uit, zoals ECG en longfunctie. Bij huisartspraktijken begeleiden we patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk. Ook heeft Star-shl de grootste trombosedienst van het land. Als samenwerkingspartner van de huisarts organiseren we daarnaast scholingen, diagnostisch toetsingsoverleg en lezingen. We participeren in wetenschappelijke studies vanuit een groot academisch netwerk. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden ‘samen’, ‘hartelijk’ en ‘toonaangevend’. Deze kernwaarden zitten in het DNA van onze medewerkers.

Wat ga je doen?
In deze flexibele en zelfstandige functie kom je de volgende werkzaamheden tegen:
 • je analyseert en beoordeelt rust-ECG’s, inspannings-ECG’s en/of holter-registraties die aangevraagd zijn door regionale ketenzorg van huisartsen en zorggroepen.
 • je differentieert zelfstandig tussen normale en afwijkende onderzoeksresultaten, met als achterwacht een regionale cardioloog (op afstand).
 • je maakt zelfstandig een rapportage en kan overleggen met de aanvragers voornamelijk huisartsen met alle relevante bevindingen die de registratie laat zien.
 • Je werkt samen in een team van artsen om cardiale functieonderzoeken te beoordelen
 • Je beoordeelt patiënten voorafgaand aan inspannings-ECG’s
 • je superviseert de uitvoerend medewerkers die de functieonderzoeken bij de patiënt uitvoeren (op afstand).
 • je bent het eerste aanspreekpunt in geval van een medische spoedsituatie.
 • je draagt bij aan bij- en nascholing van de uitvoerend medewerkers op zowel medisch inhoudelijk als technisch gebied.
 • Je werkt in een divers team met medewerkers die verschillende onderzoeken uitvoeren, zoals bloedafname, longfuncties, fundus en ook onderzoeken binnen radiologie, gynaecologie en verloskunde worden aangeboden.
 • Je krijgt mogelijkheden om te participeren in (verbeter)projecten, lopend wetenschappelijk onderzoek om je te ontwikkelen vanuit je coördinerende en signalerende rol.

Jouw profiel
 • Je bent een BIG-geregistreerde arts.
 • Je hebt klinische ervaring en kiest ervoor om buiten een ziekenhuis setting te werken.
 • Kennis en ervaring binnen de cardiologie is een pre.
 • Enthousiast, communicatief vaardig, en leergierig. Je wilt altijd de beste zorg leveren.
 • Je kunt zelfstandig en goed samen werken en bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden jou
Een uitdagende functie in een toonaangevende organisatie waar we gezamenlijk de klant de beste diagnostiek bieden. Daarnaast bieden we samenwerking en coaching binnen een team van ervaren en enthousiaste collega’s. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij zeer belangrijk, we onderscheiden ons dan ook door onze opleidingsmogelijkheden. Naast de genoemde werkzaamheden bieden wij je ook de mogelijkheid om op een ander aandachtsgebied waarin we diagnostische onderzoeken aanbieden je kennis en kunde in te zetten, danwel uit te breiden. Wij kennen een 36-urige werkweek met flexibele werktijden. Naast een prima salaris conform FWG 65 cao ziekenhuizen, ontvang je in mei 8,33% vakantiegeld en in december 8,33% eindejaarsuitkering.

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Hanne Buizer-Rijksen (06-20603965), Op https://werkenbij.star-shl.nl vind je meer informatie over onze organisatie. Reageer voor door hieronder te solliciteren.

Eventuele aanstelling bij star-shl vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg