zoekt een

Coördinerend Begeleider dagbesteding

Functieomschrijving

De Coördinerend Begeleider op deze locaties heeft het vermogen om te kunnen netwerken binnen de regio Rosmalen. Je bent op zoek naar andere plekken waar de dienstengroep zich kan inzetten, zowel binnen Anneborch als in de omgeving. Zodat je voor de medewerkers een gevarieerd programma kan blijven aanbieden. Bij ‘t Veldje ben je actief op zoek naar nieuwe cliënten en ga je samen met je collega’s de toekomst richting geven.

Omschrijving werkplekken 

Vaandel; Het Dienstenteam-Vaandel heeft twee groepen: één voert diensten uit binnen en buiten het woonzorgcentrum, terwijl de andere taken combineert met activiteiten voor ouderen. Samen ondernemen ze activiteiten zoals tekenen en sjoelen en verkopen ze zelfgemaakte producten. Ook vervullen ze taken zoals kranten bezorgen en koken. Het Dienstenteam richt zich voornamelijk op taakgerichte werkzaamheden, terwijl cliënten diverse afdelingen ondersteunen, zoals de keuken en het restaurant. Het team bestaat uit 3 PB'ers, een leerling en stagiaires. In totaal zijn ongeveer dertig cliënten werkzaam bij Dienstenteam-Vaandel, van verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus, van LVB(+) tot MVB.

‘t Veldje; Is een kinderboerderij in de Overlaet wijk in Rosmalen waar onze cliënten vijf dagen per week werkzaam zijn. Onder begeleiding verzorgen ze alle taken van het boerderijleven, zoals dieren voeren, stallen schoonmaken, eieren verkopen en het terrein schoonhouden. Ook verrichten ze kantinewerk en assisteren bezoekers, waaronder opa’s en oma’s met hun kleinkinderen. Onze cliënten zijn harde werkers en deinzen niet terug voor slecht weer. We werken samen met het bestuur van ‘t Veldje en hebben twee PB'ers die af en toe met stagiaires samenwerken. Momenteel zijn er vijf cliënten actief, van verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus, van LVB(+) tot MVB.

Als Coördinerend Begeleider ondersteun en coach je voor een deel van je werkzaamheden de teamleden bij de zorg voor de cliënten, zowel op individueel als op groepsniveau. Je zet het hele team in zijn kracht en zorgt dat zij hun werk goed uit kunnen voeren. Je stuurt op zorginhoudelijke processen en werkt mee op de locatie. Je begeleidt en ondersteunt de cliënten op maat: je werkt volgens een persoonlijk zorgplan en werkt belevingsgericht. Regelmatig voer je overleg met familie, behandelaars en andere betrokkenen. Het streven van Cello is om de regie zoveel mogelijk in de handen van de cliënten te laten. We stimuleren hen om vaardigheden te ontwikkelen en betrekken het netwerk van de client hier actief bij. We werken samen.

Wat heb jij in huis?

  • Minimaal een zorg gerelateerde MBO-diploma op niveau 4;
  • bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de gehandicaptenzorg;
  • een gestructureerde en methodische werkwijze, die past bij op maat gemaakte zorgplannen en/of behandelplannen;
  • ervaring op het gebied van coaching.

Wat hebben wij jou te bieden

  • De contracturen zijn 24 uur tot 28 uur;
  • voor onbepaalde tijd een aanstelling;
  • een brutosalaris tussen €2821,- en €3938,- (schaal 45 CAO GHZ) als je fulltime werkt;
  • een eindejaarsuitkering;
  • 8% vakantiegeld;
  • mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.


Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer nu! Na je sollicitatie ontvang je een afspraaklink om een gesprek met onze Recruitment Partner, Sarah van Vliet in te plannen. Is het druk en duurt het een paar dagen voordat je een afspraak kunt maken? Neem dan gerust eerder contact met ons op! Je kunt onze Recruitment Partners bereiken via recruitment@cello-zorg.nl of 088-3453022. 

Als onderdeel van de selectieprocedure wordt een emotionele intelligentie test (EQ-i) afgenomen. Deze test geeft inzicht in belastbaarheid en persoonlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor het werken met deze doelgroep.


Interne kandidaten en mensen met een afstand van tot de arbeidsmarkt (SROI) hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. Het overleggen van een VOG is verplicht bij indiensttreding. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Robert Coppes Stichting

Cliëntvertrouwenspersoon (M)

Vught
50 - Oproep / flex uur
Mijzo

Geestelijk Verzorger

Waalwijk
20 - 24 uur
Severinus

Vakantiekracht gehandicaptenzorg

Veldhoven
28 - 32 uur