zoekt een

Teamleider PSS en A&S Tilburg

Ter vervaging van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleider voor de teams Persoonlijkheidsstoornissen en Angst & Stemming in Tilburg. We zoeken een teamleider die niet alleen betrokken is bij het team, maar ook de kunst beheerst van meebewegen met de dynamiek ervan. Samen met je team zorg je ervoor dat de cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben. Je faciliteert het team en geeft persoonlijke aandacht, sturing en begeleiding waar nodig.

Jouw nieuwe baan
Als teamleider zorg geef je coachend leiding aan een multidisciplinair team. Samen met het team ben je dan ook integraal verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering en resultaten van het team. Hierbij gaat het om zowel de kwaliteit van zorg als financiële resultaten. Beslissingen over de uitvoering van inhoudelijke en bedrijfsmatige doelen neem je met elkaar. Je werkt als teamleider ggz nauw samen met de manager bedrijfsvoering en manager behandeling waarmee je regelmatig overleg hebt. Verder werk je mee aan het meerjarenbeleidsplan en vertaal je de impact naar (inhoudelijk) beleid. Je werkt op locatie, zo ben jij fysiek nabij en meer betrokken bij de teams.

Jouw nieuwe werkplek
GGz Breburg organiseert de zorg direct rondom de cliënt en diens naasten. Samen met de partners in het netwerk werken ze aan betere toegankelijkheid van de ggz en kortere wachtlijsten. De komende jaren is het de uitdaging dienstverlening te ontschotten, samenwerking met partners te intensiveren en onze professionals meer ruimte te bieden bij hun ontwikkeling. Het omarmen van technologische- en (zorg)innovaties wordt gezien als een middel om dit doel te bereiken.

Meer informatie over een nieuwe manier van werken bij GGz Breburg lees je hier.

Wat breng je mee?
Jij...
  • beschikt over een hbo-diploma of je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau met ervaring;
  • hebt relevante werkervaring (bij voorkeur op het gebied van coachend leidinggeven in de zorg);
  • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent een kritische, stevige gesprekspartner;
  • weet te sturen op prestaties van het team, professionaliteit en gezamenlijke verantwoordelijkheid. Je hebt dan ook ervaring met team dynamiek en cultuur veranderingstraject;
  • bent in staat een faciliterende rol aan te nemen en het teambelang voorop te stellen. Jouw focus ligt op de optimalisatie van de bedrijfsvoering.

Salaris en arbeidsvoorwaarden
Bij GGz Breburg mag je mee bouwen en groeien in een organisatie die in transitie is om onze strategische koers waar te maken.
  • De functie is ingeschaald in FWG 55 en bedraagt maximaal 4.558 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar voor de periode van augustus t/m december.
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao ggz.

Nieuwsgierig geworden?
Lees ook het ervaringsverhaal van jouw collega teamleider Eveline Duimelaar. Zij werkt al ruim 16 jaar bij GGz Breburg en heeft de stap gemaakt om als teamleider aan de slag te gaan.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariëlle de Wit, Manager Bedrijfsvoering, tel 0620173266.

Recente vacatures

Pantein

Teamleider

Overloon
24 - 28 uur
Bravis Ziekenhuis

Teamleider laboratorium

Roosendaal
32 - 36 uur
Park Zuiderhout

Teammanager Welzijn & Zorg

Teteringen
32 - 36 uur