zoekt een

Verzorgende in de wijk

Verzorgende in de wijk

Wat ga je doen?
Als Verzorgende in de wijk help je mensen die thuis wonen met hun dagelijks verzorging waarbij ze ondersteuning nodig hebben. Je vormt een steunpilaar, voor zowel de cliënten als hun verwanten. Je ondersteunt cliënten bij het zo lang en gezond mogelijk thuis te blijven wonen.

Denk hierbij onder andere aan het zorg dragen van een goede start van de dag tijdens de ADL werkzaamheden en medicatieverstrekking. Bij voorkeur gebeurt dit onder het genot van een kopje koffie met de cliënt. Maar denk ook het voldaan afsluiten van de dag waarbij je tijdens het klaarmaken voor de avond, bijvoorbeeld na een frisse douche, samen de dag nog doorneemt.

Hoe jij de dag opstart en afsluit geeft waarde aan hoe de cliënt die dag heeft ervaren. Samen met jouw andere collega’s in de wijk geven jullie invulling aan betekenisvol leven en werken in de thuiszorg. Het thuiszorg team bestaat momenteel uit ca. 15 medewerkers in de functies van verzorgende, verpleegkundige en wijkverpleegkundige. Jullie weten elkaar te vinden via de groepsapp, periodieke overlegmomenten of een gezellige lunch.

Wat bieden we je?
Bij Sint Jozefoord kom je te werken bij een organisatie met een warme sfeer. We zijn een kleinschalige zorgorganisatie in een prachtige bosrijke omgeving. Bij ons is er echte persoonlijke aandacht voor de cliënten. Je krijgt alle ruimte om je mening te geven en mee te denken, graag zelfs! Iedereen bij Sint Jozefoord mag er zijn, daardoor is er een grote onderlinge verbinding.

We hebben een sterke band met onze lokale omgeving, omdat we het belangrijk vinden de regio te betrekken bij onze activiteiten en maatschappelijke initiatieven. Bij Sint Jozefoord krijg je dus de mogelijkheid echt het verschil te maken op lokaal niveau: voor onze eigen cliënten, maar ook voor de mensen uit de buurt. Verder kun je rekenen op:
 • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • De uren voor deze functie zijn bespreekbaar, we gaan hier graag over met jou in gesprek;
 • Flexibele werktijden over de gehele week, waarbij je dag- en avonddiensten draait (geen nachtdiensten);
 • Een salaris conform CAO VVT FWG 35 tussen de €2391,72 en €3177,10, dit is excl. onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
 • Reiskostenvergoeding werkverkeer, reizen naar, van en tussen cliënten;
 • Alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen, er zijn diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, mediaplan en yogalessen.

Wie zoeken we?
Bij Sint Jozefoord ben je niet zomaar een Verzorgende. Jij bent een zelfstandige vakvrouw of-man met kennis en inzicht in de zorgprocessen. Door je inlevingsvermogen heb je snel door wat prettig is voor de cliënten. Je bent positief ingesteld en vindt het belangrijk om samen met je collega’s altijd de beste zorg te bieden. Je hebt altijd je stralende lach bij omdat je beseft dat je soms de enige bezoeker bent die de cliënt op een dag ziet. Daarnaast:
 • Heb je een Mbo-opleiding niveau 3 voor Verzorgende of Verzorgende IG afgerond;
 • Werk je zelfstandig met oog voor welzijn van de cliënten en de kwaliteit van de zorg;
 • Ben je een toegankelijke en fijne gesprekspartner voor cliënten, familie en collega’s;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een eigen vervoersmiddel.

Kom je bij ons werken?
Liever eerst nog wat meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Martijn van den Berk, je bereikt hem via 06-15116884.

Enthousiast? Solliciteer dan via onderstaande knop.

Contact

Martijn van den Berk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SWZ

Begeleider EMB

Son en Breugel
12 - 32 uur
Amarant

Begeleider Jeugd Logeren

Tilburg
Thebe

Verzorgende

Tilburg
8 - 32 uur