Vakantiekrachten gezocht!

Wil jij aan het einde van deze zomer flaneren aan het strand of heb je een sportieve vakantie in de bergen op de planning en kun je daar nog een extra zakcentje bij gebruiken? Dan hebben wij voor jou een leuke vakantiebaan!

Met wie ga je werken?

Voor onze woongroepen in de regio den Bosch zijn we op zoek naar versterking.

We zoeken net die extra handjes om met onze jongeren iets sportiefs te doen, te begeleiden,  lekker te chillen met ze, samen te koken of te helpen bij andere vraagstukken.

Onze jongeren met autisme tussen de 18 en 35 jaar kunnen jouw ondersteuning zeker gebruiken!

Wie ben jij? 

Als vakantiekracht bij Leermakers draait het om onze bewoners. Je hebt er plezier in om met hen in contact te zijn en denkt graag in mogelijkheden. Daarnaast zou het mooi zijn als jij in het bezit bent van je Propedeuse of MBO-opleiding inmiddels hebt afgerond.

Dus heb je zin in een leuke en afwisselende job en ben je minimaal 3 weken achtereen beschikbaar voor minimaal 16 uur per week, dan zoeken we jou!

Als dank voor jouw inzet ontvang je naast je loon een goed gevulde strandtas of een goedgevulde rugzak waarmee het flaneren aan het strand of die bergvakantie echt kan beginnen!

Heb je interesse, stuur dan jouw cv en motivatie naar solliciteren@leermakers.nl onder vermelding van “Vakantiekracht”. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Poels op telefoonnummer: 06-15226814.

Recente vacatures

Mare Bijzondere Zorg

Ambulant begeleider Familieondersteuning

Kerkdriel
In overleg
Compartijn

Persoonlijk Begeleider

Weert
28 - 32 uur