zoekt een

GZ Psycholoog

Psycholoog (master en/of GZ)

Zoek jij een omgeving waarin je als GZ Psycholoog en/of basis Psycholoog unieke ervaringen kan opdoen? En werk je graag bij een organisatie die het anders durft te doen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Wat ga je doen?
In samenwerking met en/of onder de professionele toezicht en begeleiding van een GZ-psycholoog lever je vanuit jouw expertise een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de bewoners van Sint Jozefoord. Je werkt vooral met mensen met psychogeriatrische en somatische klachten. Je stelt diagnoses, omgangsadviezen en behandelplannen op en neemt deel aan het multidisciplinaire overleg. Bovendien bied je waardevolle ondersteuning en begeleiding aan familieleden en/of mantelzorgers van de bewoner én coach je jouw collega’s uit de zorgteams. Hierbij laat je je inspireren door ons gedachtengoed Betekenisvol Leven en Werken, dat is gebaseerd op de Sociale Benadering. Het is deze benadering die ons onderscheidt in hoe we dingen anders durven doen. Ook jij bent vanuit jouw rol een belangrijke drager van dit gedachtengoed en neemt dit mee in je benadering van bewoners en collega’s.

Wat ons zo uniek maakt? Dat zijn de bewoners en het kloosterverleden van Sint Jozefoord. We zijn oorspronkelijk opgericht door de Congregatie Dochters van Maria en Joseph en tot op de dag van vandaag is de signatuur van de zusters nog altijd voelbaar en aanwezig in hoe Sint Jozefoord haar zorgverlening biedt aan haar bewoners en cliënten. Naast de bewoners die hun wortels in de regio hebben, bieden we ook zorg en ondersteuning aan 23 zusters vanuit verschillende congregaties. Werken met deze bijzondere doelgroep biedt jou als psycholoog unieke vakinhoudelijke casuïstiek.

Je komt te werken in het team behandelaren, dat valt onder de directeur-bestuurder. Dit team bestaat uit zo’n 10 professionals.

Wie zoeken we?
Je bent een afgestudeerde GZ Psycholoog of master Psycholoog met een sterke affiniteit met de ouderenzorg. Je bent innovatief en vindingrijk en je kijkt naar wat wél kan. Jouw benaderingsstijl is verbindend en coachend en je werkt graag samen met de zorgteams. Samen zoeken jullie naar passende mogelijkheden bij de wensen en behoeftes van bewoners. Verder ben je een toegankelijke en fijne gesprekspartner voor bewoners, familie, mantelzorgers en collega’s.

Wat bieden we je?
Sint Jozefoord is een kleinschalige zorgorganisatie met korte lijnen. We werken in een prachtige, bosrijke omgeving. We nodigen medewerkers uit hun mening te geven en mee te denken. Iedereen bij Sint Jozefoord mag er zijn, daardoor is er een grote onderlinge verbinding. We hebben een sterke band met onze lokale omgeving. We vinden het namelijk belangrijk de regio te betrekken bij onze activiteiten en maatschappelijke initiatieven. Bij Sint Jozefoord krijg je dus de mogelijkheid echt verschil te maken op lokaal niveau. Verder kun je rekenen op:
  • een dienstverband voor 28-32 uur per week voor de duur van de gekozen opleiding met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • een salaris conform CAO VVT (max. € 5.457,-/ FWG 60) met een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen. We bieden volop mogelijkheden voor vervolgopleidingen.
  • arbeidsvoorwaarden volgens de Cao VVT.
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, Yoga én iedere dag gratis soep!

Kom jij bij ons werken?
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan via de onderstaande knop voor een verdere kennismaking. Wij verheugen ons om je te ontmoeten!

Nadat we je reactie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Bij een goede match nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Liever eerst wat meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Bianca Peters, GZ Psycholoog via telefoonnummer 06-47004955 of per e-mail via b.peters@jozefoord.nl

Contact

Tamara Spermon
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Gedragsdeskundige

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur