zoekt een

MBO verpleegkundige in de wijk

Begin jij als MBO Verpleegkundige een beetje het spoor bijster aan het raken met al die beschikbare vacatures. Dan zet deze vacature je waarschijnlijk weer op het juiste spoor! Wij als buurtteam Spoorzone zijn naar jou op zoek, het liefst voor 24 uur per week!!

Dan is dit iets voor jou!
Even in een 'sneltrein' vaart:

Het Team:
Wie zullen dan jouw toekomstige collega's zijn? Buurtteam Spoorzone is een dynamisch team, met diversiteit aan collega's. De ene heeft net een NS dagkaart gekocht terwijl de ander al heel lang een jaarabonnement heeft, oftewel sommige komen net kijken en andere hebben al jarenlang ervaring. Maar uiteindelijk zitten we met zijn allen in dezelfde wagon en leren we van elkaar en worden ieders kwaliteiten op de juiste plaats ingezet. Zo zijn wij een goed draaiend zelfsturend buurtteam waar geen werkdag hetzelfde zal zijn!

Voor meer informatie over ons buurtteam klik op bijgaande link

De wijk:
Het werkgebied van Buurtteam spoorzone is gelegen in de kern Oud Noord Tilburg en dan in de wijk rondom, zoals de naam Spoorzone al zegt, het spoor/centraal station Tilburg. De wijk is heel divers van nieuwbouw tot monumentale gebouwen, van studenten woningen tot aanleunwoningen.

De zorg:
Zoals je hierboven kunt lezen is onze wijk erg divers, wat er toe bijdraagt dat onze zorgvragen ook heel uiteenlopend zijn. Denk bijvoorbeeld aan een oudere dame die hulp nodig heeft met douchen omdat ze angstig is om te vallen, een student die wondzorg aan zijn hoofd nodig heeft omdat hij van zijn fiets gevallen is na een avondje stappen, een echtgenoot die advies vraagt hoe hij de zorg voor zijn zieke vrouw het beste zelf kan doen. Van simpele, makkelijk op te lossen zorgvragen tot zeer complexe zorgsituaties.

Jouw werkdag
Om 7.30 uur stap je op de fiets of in je auto en gaat op weg naar meneer A. om hem te helpen met opstaan en zijn persoonlijke verzorging. Ook heb je een gesprek met zijn dochter want goede zorg verlenen we samen: de cliënt, de familie, het netwerk en jij als professional. Later op de ochtend doe je alvast wat administratie en ga je langs op kantoor voor een teambespreking waarin jij en je collega’s elkaar bijpraten. Zo ben je weer op de hoogte van de belangrijkste zaken in de wijk. Na de lunch ga je op weg naar je volgende cliënten, zoals mevrouw B. , zij is slecht ter been en heeft extra begeleiding nodig. Je denkt als MBO verpleegkundige creatief mee over de mogelijkheden zodat zij zo lang mogelijk regie kan blijven houden in haar leven. Tot slot deze middag nog een voorlichtingsbijeenkomst over zorg-technologische hulpmiddelen en je bent weer helemaal bij. Dat maakt werken bij Thebe zo afwisselend en dynamisch.

Over jou
 • Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent hulpvaardig, klantvriendelijk, flexibel
 • Je weet om te gaan om onverwachte situaties.
 • Je kunt je goed inleven in een ander.
 • Je beschikt over een diploma MBO verpleegkunde.
 • Je bent BIG geregistreerd.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.695,33 - max. € 3.848.27. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
 • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Dan ontvangen wij graag cv.

Meer weten over deze vacature? Bel naar Iris Heerkens telefoon 06-81614414.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Bregje van Gorkum
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures