zoekt een

Vakantiebaan als Schoonmaakheld

Ben jij een enthousiaste student die deze zomer vol energie aan de slag wil als schoonmaakheld en graag lekker wil bijverdienen? Dan hebben wij de vakantiebaan voor JOU! 

Vakantiebaan als Schoonmaakheld 

Uren in overleg  


Hier ga je werken  

Bij het Flexbureau van SDW krijg jij deze zomer de kans om als schoonmaakheld aan de slag te gaan op verschillende locaties. Geen lange reisafstanden, maar flexibel werken dichtbij huis!

Bij ons is veel bespreekbaar: van het aantal uren dat je wilt werken tot jouw voorkeur voor een specifieke woonlocatie. Je gaat werken in de regio West-Brabant. In de dorpen rondom Bergen op Zoom en Roosendaal. Bovendien bieden we een aantrekkelijk salaris van minimaal €14,40, waarmee je niet alleen flexibel kunt werken, maar ook goed beloond wordt voor je inzet. 

Waar staan we voor binnen SDW?  
‘Leven zoals jij dat wilt ‘. SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand bij leven, leren, werken, wonen en vrije tijd in West-Brabant.

Dit ga je doen   

Bij ons sta jij als schoonmaakheld bekend als dé held van netheid en frisheid! Van stofzuigen tot tafels blinkend maken, jij draait er je hand niet voor om. Je maakt schoon in de keuken, maar ook in de gezamenlijke ruimtes en de woonkamer en slaapkamers van de bewoners. Jij bent de sleutel tot een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt.
En dat voor minimaal €14,40 per uur, waarbij je nog genoeg tijd over hebt om te chillen en je welverdiende euro's uit te geven. 

Dit breng je mee   

  • Je bent een doener en je weet van aanpakken.   
  • Je bent geduldig, respectvol en werkt met een glimlach.     
  • Je kunt zelf zorgen voor vervoer van en naar de locaties. 

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

  • Bij ons bepaal jij zelf wanneer je werkt! Samen bespreken we jouw ideale werkdagen en -uren. Flexibel en op maat gemaakt voor jouw schema. Geen gedoe, alleen maar gemak.
  • Je gaat aan de slag als Schoonmaakheld en krijgt een salaris van minimaal €14,40 per uur. Hoe lekker is dat?
  • Ons team én de bewoners kijken uit naar jouw komst. Welkom bij SDW!
  • Een leuke vakantiebaan, waarbij je naast het werk nog genoeg tijd over hebt om te chillen.

Overtuigd om onze vakantiekracht te worden?   

Laat het ons weten via Whatsapp (06-29067316) of solliciteer direct!   

Op voorhand nog vragen? Dan kun je ons ook bereiken via Whatsapp, telefonisch of per mail via 06-29067316 / flexbureau@sdwzorg.nl / 088-2593345.   

Recente vacatures